Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ibis hotel Schiphol nodigde vrijwilligers uit

Zonnebloem afdeling

Op 19 november met 100 personen in het Ibis Hotel, 50 jarig bestaan AccorHotels.

Na een gezellige kien-middag op 18 oktober werden alle vrijwilligers uitgenodigd om nog even na te blijven. Een van onze vrijwilligers Willy Clay wilde ons nog iets vertellen dus gingen we nog even nazitten. Willy is werkzaam bij het  Ibis hotel Schiphol en kwam met het volgende aanbod. Namens de directeur van het Ibis hotel nodigde Willy alle vrijwilligers van de Zonnebloem Zwanenburg/Halfweg uit voor zondag 19 november om half vijf. De reden daarvan was dat de AccorHotels 50 jaar bestaan en alle concerns waaronder het Ibis hotel Schiphol 50 kamers voor 100 personen, met een borreluur, een diner  en een overnachting met ontbijt mocht aanbieden aan een vrijwilligersorganisatie uit de buurt. En omdat Willy altijd over de zonnebloem sprak kreeg zij de eer om ons uit te nodigen.

Nou dat wilden wij allemaal wel en waren heel enthousiast, temeer omdat we ook nog iemand mee mochten nemen.  Zondag 19 november was het zover en na ons aangemeld te hebben gingen we eerst even de spullen op de kamer  brengen  om daarna met zijn allen op de foto te gaan. We werden na de foto hartelijk verwelkomd door de directeur  en in het zonnetje gezet genietend van drankjes en lekkere hapjes.  Daar werd goed gebruik van gemaakt.   Tegen zes uur togen we allemaal naar het  restaurant  voor het diner in een zaal met mooi gedekte tafels waar we een gezellig plekje zochten.  De obers deden goed hun best om het iedereen naar de zin te maken.  Alles zag er heel goed uit, heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en een  lekker toetje tot besluit.  

Om alles te laten zakken  gingen we beneden nog een drankje drinken en nog even na praten.  Wat later zocht iedereen zijn kamer op  en na een heerlijke nacht  kregen we nog  een geweldig ontbijt . Tegen elf uur  namen we afscheid van iedereen en in het bijzonder van  Willy en het Ibis Hotel, dankbaar zien  we terug op een geweldig leuk en gezellig  weekend.

door Greet ten Wolde

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken