Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerst in Global Garden

Zonnebloem afdeling

Jaarlijks uitje met een paar gasten naar een tuincentrum. Ditmaal "Global Garden".

Het gaat alweer aardig richting de Kerstdagen dus……….
op 17 november zijn wij: Ellen, Inger en Ria met onze gasten: mevr. Bakker, mevr. van Berkel, Mevr. de Jong, mevr. van Os en mevr. v/d Brink naar “Tuincentrum Global Garden” in Zwaanshoek geweest.

Na een niet al te lange rit aangekomen in Zwaanshoek. Eerst maar aan de koffie met gebak. Heerlijk!!!! En dan op naar de Kerstshow. De dames kwamen ogen en oren te kort. Er is zoveel moois te bewonderen.

Voor we het wisten was het 13.00 uur. Lunchen dan maar. Erg lekker gegeten o.a. een heerlijk broodje paling of een tosti. En wat een vriendelijke bediening.
Daarna nog even door de rest van het tuincentrum gelopen. Ook daar is veel moois te zien. Het was een fijne dag. Onze gasten hebben er erg van genoten en wij natuurlijk ook. 

Door  Inger en Ria.

 

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken