Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstwinkelen in Tuincentrum Osdorp

Zonnebloem afdeling

Ieder jaar weer gaan we met een aantal gasten kerstwinkelen in dit tuincentrum.

Net als andere jaren zijn we ook dit jaar weer met een aantal gasten naar de Kerstmarkt in het Tuincentrum Osdorp geweest. Ook nu weer een succes.
Al vroeg gingen de vrijwilligers op pad om als eerste bij de rolstoelen te staan. Helaas zat de deur nog op slot, gelukkig hoefden we niet lang te wachten. Inmiddels waren de gasten ook gearriveerd en kon de rit door het tuincentrum beginnen.
Allereerst zochten we het restaurant op voor koffie met gebak dat heerlijk smaakte.
Daarna kon ieder zijn eigen rondje doen want de een wil hier kijken en de ander daar want er is zoveel te zien en allemaal even mooi.

Er werd o.a.een hele mooi kerstman gekocht door een echtpaar. Halverwege zijn we met zijn allen op de foto gegaan genomen door een heel vriendelijke meneer. Sommige gasten hadden speciaal daarvoor een gezellige kerstmuts opgezet dus dat wordt vast een heel leuke kiek.
Om half een gingen we aan de luch waarvan iedereen genoot.
Na nog een rondje door de winkel gingen we om kwart over twee richting kassa want iedereen had wel iets moois meegenomen.
We namen afscheid van elkaar en de gasten werden weer naar huis gereden en was ook deze gezellige dag weer om.
Door Greet ten Wolde

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken