Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Muzikale Bingo

Zonnebloem afdeling

Kienen met muziek

Afgelopen  woensdag 6 december hadden we weer een kienmiddag georganiseerd. Dit keer wel een heel bijzondere, het was een muzikale kien. De opkomst was weer geweldig en iedereen was wel een beetje nieuwsgierig. Om half een arriveerde de zanger en deze ging snel aan het werk  om alles goed te laten verlopen.  Zoals de geluidsboxen  ophangen  en de microfoon  in orde maken. Om half twee begon het spel. Iedereen had een blaadje gekregen met de eerste regel van een bepaald liedje, en daarmee kon je  aangeven uit welk liedje de zanger  begon te zingen. Als je twee rijtjes goed had kon je een mooie prijs winnen.  Dat ging aardig goed alleen het geluid was wel wat hard.  De gasten hadden bij binnenkomst allemaal acht loten gekregen, die aan het einde van de middag verloot werden. In de pauze werden de gasten getracteerd op een lekker drankje met zoutjes en snacks en dat smaakte heel erg lekker. Na de pauze w as er nog een ronde met gezellige liedjes, maar de tijd ging snel  en na de verloting zat de muzikale  kien er weer op, na  een woordje van de voorzitster ging iedereen weer met mooie prijzen naar huis.

door Greet ten Wolde

Greet Schrama

020-4976513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken