Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muzikale Bingo

Zonnebloem afdeling

Kienen met muziek

Afgelopen  woensdag 6 december hadden we weer een kienmiddag georganiseerd. Dit keer wel een heel bijzondere, het was een muzikale kien. De opkomst was weer geweldig en iedereen was wel een beetje nieuwsgierig. Om half een arriveerde de zanger en deze ging snel aan het werk  om alles goed te laten verlopen.  Zoals de geluidsboxen  ophangen  en de microfoon  in orde maken. Om half twee begon het spel. Iedereen had een blaadje gekregen met de eerste regel van een bepaald liedje, en daarmee kon je  aangeven uit welk liedje de zanger  begon te zingen. Als je twee rijtjes goed had kon je een mooie prijs winnen.  Dat ging aardig goed alleen het geluid was wel wat hard.  De gasten hadden bij binnenkomst allemaal acht loten gekregen, die aan het einde van de middag verloot werden. In de pauze werden de gasten getracteerd op een lekker drankje met zoutjes en snacks en dat smaakte heel erg lekker. Na de pauze w as er nog een ronde met gezellige liedjes, maar de tijd ging snel  en na de verloting zat de muzikale  kien er weer op, na  een woordje van de voorzitster ging iedereen weer met mooie prijzen naar huis.

door Greet ten Wolde

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken