Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Steigenberger Airport Hotel kerstlunch

Zonnebloem afdeling

Op uitnodiging van het Steigenberger Airport hotel met een paar gasten aan een kerstlunch.

Afgelopen dinsdag zijn wij, op uitnodiging van het Steigenberger Airport Hotel met onze gasten naar de locatie op Schiphol  geweest. Wij werden daar heel hartelijk ontvangen, de gasten werden voor zover mogelijk door het personeel naar hun plek gebracht in de zaal voor een heerlijke Kerstlunch.

Aan tafel werden wij welkom geheten met een aperitiefje en een toespraak van de director manager van het hotel. Vervolgens kwam het koor de Amstel River Singers die met hun prachtig gezongen kerstliederen de hele middag, in alle hoeken van de grote zaal, ons vermaakten.

Vervolgens werd het menu geserveerd, met 240 gasten in de zaal echt een topprestatie, van directeur tot technische dienst, alle personeelsleden waren in touw om de gasten te bedienen.
Als afsluiting een heerlijke kopje koffie ging een ieder weer naar huis, voldaan en terugkijkend op een geweldige middag!

door Ellen Fokker

 

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken