Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Steigenberger Airport Hotel kerstlunch

Zonnebloem afdeling

Op uitnodiging van het Steigenberger Airport hotel met een paar gasten aan een kerstlunch.

Afgelopen dinsdag zijn wij, op uitnodiging van het Steigenberger Airport Hotel met onze gasten naar de locatie op Schiphol  geweest. Wij werden daar heel hartelijk ontvangen, de gasten werden voor zover mogelijk door het personeel naar hun plek gebracht in de zaal voor een heerlijke Kerstlunch.

Aan tafel werden wij welkom geheten met een aperitiefje en een toespraak van de director manager van het hotel. Vervolgens kwam het koor de Amstel River Singers die met hun prachtig gezongen kerstliederen de hele middag, in alle hoeken van de grote zaal, ons vermaakten.

Vervolgens werd het menu geserveerd, met 240 gasten in de zaal echt een topprestatie, van directeur tot technische dienst, alle personeelsleden waren in touw om de gasten te bedienen.
Als afsluiting een heerlijke kopje koffie ging een ieder weer naar huis, voldaan en terugkijkend op een geweldige middag!

door Ellen Fokker

 

Greet Schrama

020-4976513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken