Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstfeest Zonnebloem Halfweg/Zwanenburg

Zonnebloem afdeling

Jaarlijks kerstfeest van onze afdeling in "de Olm"

Zaterdag 16 december 2017 vierden gasten en vrijwilligers Kerstfeest in de Olm. Er waren weer veel gasten en deze namen plaats aan mooi gedekte tafels met gezellige kaarten en bloemen.
Om half elf begon de mis voorgegaan door Pastoor Litjes en dat was als vanouds weer heel mooi en waardevol.
Na de mis werd de koffie en thee geserveerd en kon iedereen gezellig met elkaar praten. Ook Pastoor Litjes begaf zich tussen de gasten om een praatje te maken wat door de gasten erg werd gewaardeerd. Heel gezellig allemaal.

Na een half uur brachten de vrijwilligers heerlijke soep gevolgd door verse broodjes die gretig aftrek vonden en prima smaakten.
Aan alles komt een eind, zo ook weer aan dit gezellige kerstfeest en namen de gasten met een goed gevoel afscheid en weer op weg naar huis.

Door Greet Ten Wolde

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken