Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stamppottendag

img0257jpg

Gezellig stamppotten eten bij de Zonnebloem Zwanenburg/Halfweg

Woensdag 21 februari j.l. was er weer een uitje van “De Zonnebloem” en wel een stamppottendag.

Het was wel zonnig maar ook koud weer en dan gaat zo’n warme maaltijd er wel in. De gasten waren allemaal op tijd gekomen en namen plaats achter gezellig gedekte tafels.  Daarop vaasjes met gekleurde tulpen wat toch een beetje voorjaarsgevoel gaf.

Na een lekker kopje kofiie of thee en een gezellig woordje vooraf van de voorzitter kon het eten worden opgediend. Op tafel kwamen drie verschillende soorten stamppot met drie soorten vlees die er heerlijk uit zagen. Zo lekker dat sommige gasten nog een 2e portie namen. Toen het allemaal op was haalden de vrijwilligers weer alle borden en bestek op en was er tijd voor een gezellig babbeltje met elkaar.

Daarna kwam het dessert ook met veel liefde door de vrijwilligers klaargemaakt bestaande uit stoofpeertjes, vanille- en kaneel ijs met slagroom en bovenop een lekker chocolaatje,
Gezegd mag worden dat er heerlijk van gesmuld werd.
Bij nog een kopje koffie of thee werden de gasten verrast met een mooie film over de Suikerfabriek en een uitleg over hoe het in zijn werk ging toen der tijd.

Hierna zat deze gezellige middag er weer op en ging iedereen weer voldaan naar huis.

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken