Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Huifkar tocht door Spaarnwoude

img0619jpg

Huifkar met 2 paarden door Spaarnwoude

Woensdag 25 april was het zover, een heel bijzonder uitje in een huifkar met twee paarden er voor. Om half elf werden de gasten op de parkeerplaats bij “De Olm” verwelkomd. Sommigen kwamen zelf en anderen werden door vrijwillige chauffeurs opgehaald van huis om allemaal op tijd te komen.

Maar .. de huifkar was er nog steeds niet en na een belletje bleek dat de huifkar de parkeerplaats niet op kon komen en was uitgeweken naar tuincentrum Van Beem aan de Ijweg.
Dus hup iedereen weer in de auto en op naar Van Beem. Daar stond het span op ons te wachten en met enige moeite namen alle gasten in de huifkar plaats. Twee vrijwilligers gingen met de huifkar mee en de anderen reden er de fiets achteraan.

Omdat we zo laat waren werd besloten om eerst naar “De zoete inval” te gaan om te lunchen.
Daar aangekomen stonden de tafels al gedekt en werd er eerst koffie geschonken.
Gezellig was het al door alle hilariteit en de heerlijk belegde broodjes en drankjes smaakten allemaal prima en tussendoor werd er gezellig gebabbeld.

Na de lunch werden alle gasten weer in de huifkar geholpen door de vele vrijwilligers waarna de rit kon beginnen. Doel was Spaarnwoude waar veel bomen al in bloei waren en er in de weiden veel paarden en vogels te zien waren. En hoewel er een stevig windje stond kwam de zon goed door en dat maakte het toch aangenaam. Via de Machineweg gingen we weer richting Zwanenburg waar we veel bekijks trokken op de Dennenlaan. De mensen vonden het leuk en stonden te zwaaien, zoiets voorbij zien gaan gebeurt ook niet iedere dag.

En zo arriveerden we weer bij Van Beem en na een hartelijk afscheid ging ieder weer tevreden naar huis en kunnen de gasten én vrijwilligers weer terugkijken op een gezellig dagje uit!

Door Greet ten Wolde

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken