Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zomerlunch 2018

img0664jpg

Jaarlijks vind deze zomerlunch plaats en zetten de vrijwilligers van Zonnebloem Zwanenburg/Halfweg hun beste beentje voor

Woensdag 13 juni was de dag van de zomerlunch, zoals altijd weer een gezellige bijeenkomst in “De Olm”. Het weer was goed dus ook voor de gasten die lopend kwamen. Om half een ging de zaal open en konden de gasten aanschuiven. Aan de mooi gedekte tafels werd koffie en thee geserveerd.

Leuke liedjes en muziek werd gebracht door een zanger die iedereen uitnodigde mee te zingen. Er werd dan ook luid meegezongen met de liedjes van vroeger. De sfeer zat er goed in.

Na het welkomstwoord van mevrouw Suer werd door de vrijwilligers de bordjes met het voorafje binnen gebracht die er weer lekker uitzagen. Ook de vrijwilligers namen na het uitdelen plaats aan de tafel en aten gezellig mee met het voorafje.

Hierna werden de schalen met lekkere broodjes binnengebracht waar flink gebruik van gemaakt werd. Gevolgd door weer koffie en thee.

Daarna volgde een pauze waarin de zanger zich weer liet horen en iedereen meezong en er werd zelfs gedanst. Na de pauze volgde het toetje met ijs en slagroom.

Nadat alles afgeruimd was nam mevrouw Suer nog een keer het woord waarin ze Diny Groothuis in het zonnetje zette. Diny moet om gezondheidsredenen stoppen waardoor ze dit werk niet meer kan doen. Heel jammer want ze is al jaren een graag gezien vrijwilligster geweest. Met lovende woorden en een prachtig boeket bloemen nam de Zonnebloem d.m.v. mevrouw Suer afscheid van haar als vrijwilligster. Tevens werd haar man bedankt voor al het werk wat hij gedaan heeft en wel dat het brood en de broodjes op tijd bezorgd werden voor alle uitjes die de Zonnebloem heet georganiseerd. “Bravo!!!”

Tijd voor de vakantieperiode is weer aangebroken en mevrouw Suer nam afscheid van alle gasten en vrijwilligers tot na de zomer.

 

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken