Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht op de Vecht

img-20180829-wa0012jpg

Zo langzamerhand is iedereen terug van vakantie en wij als Zonnebloem ook

Dus ons eerste uitje van het nieuwe seizoen is een feit.

Een vaartocht over de mooie Vecht langs kastelen, theehuisjes en landgoederen.

Om 9.45 uur vertrokken wij uit de Sparrenlaan richting Maarssen, opstapplaats van de Silver River.

Met 46 gasten uit Zwanenburg/Halfweg en 30 gasten uit Nieuw-Vennep en 8 vrijwilligers stapten wij in de boot voor een mooie tocht.

Een heerlijk begin met koffie en appeltaart en redelijk weer, niet te warm en droog(tot dan toe). Na deze heerlijke koffie `met` gingen  we genieten van de mooie tocht.

Er werd lekker gekletst met elkaar. Sommige gasten namen even een kijkje op het bovendek om een frisse neus te halen.

Rond half een kwamen de belegde broodjes met melk of karnemelk op tafel. Daarna was er nog een ijsje of voor wie liever iets wilde drinken een advocaatje met slagroom, een wijntje, biertje of iets fris.

Ondertussen hadden we de terugtocht alweer aanvaard. Na een wat regenachtige terugvaart kwamen wij weer aan in Maarssen.

Allemaal weer in de bus bij Robert (onze chauffeur) en op naar de Sparrenlaan waar we rond 15.15 uur (de afgesproken tijd) weer aan kwamen.

Het was wederom een heerlijke dag.

 

Ria

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken