Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoeken eten in de Olm

img-20181008-wa00229jpg

8 oktober 2018 was het dan weer zover!

Ja, 8 oktober was het weer zover, onze afdeling had weer een gezellige Pannenkoekenmiddag georganiseerd met muziekale begeleiding van Mike Star! Het weer zat erg mee en de opkomst was heel goed, er waren gasten die op eigen gelegenheid kwamen en sommige gasten maakten weer dankbaar gebruik van het vervoer wat wij, door veel vrijwillige chauffeurs, kunnen aanbieden. De tafels waren gezellig gedekt en het geheel zag er mooi uit. Na een welkomstwoord werd er koffie en thee geschonken, dit onder begeleiding van vrolijke muziek van Mike, ook verzoeknummers bracht hij ten gehore en er werd de hele middag vrolijk meegezongen. Na de koffie kwamen de eerste pannenkoeken op tafel, het rook heerlijk en er waren 3 soorten t.w. spek, appel/rozijnen en neutraal, in een ommezien waren de schalen leeg, in de keuken werd er hard gewerkt om de vraag naar het heerlijks bij te kunnen houden. Na 3 rondes pannenkoeken was iedereen verzadigd en werd er nog gezellig meegezongen en sommigen waagden zelfs een dansje! Helaas komt aan alle gezelligheid ook weer een eind en na een afscheidswoord van één van de vrijwilligers ging iedereen weer naar huis, al met al een zeer geslaagde middag!

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken