Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Pannenkoeken eten in de Olm

img-20181008-wa00229jpg

8 oktober 2018 was het dan weer zover!

Ja, 8 oktober was het weer zover, onze afdeling had weer een gezellige Pannenkoekenmiddag georganiseerd met muziekale begeleiding van Mike Star! Het weer zat erg mee en de opkomst was heel goed, er waren gasten die op eigen gelegenheid kwamen en sommige gasten maakten weer dankbaar gebruik van het vervoer wat wij, door veel vrijwillige chauffeurs, kunnen aanbieden. De tafels waren gezellig gedekt en het geheel zag er mooi uit. Na een welkomstwoord werd er koffie en thee geschonken, dit onder begeleiding van vrolijke muziek van Mike, ook verzoeknummers bracht hij ten gehore en er werd de hele middag vrolijk meegezongen. Na de koffie kwamen de eerste pannenkoeken op tafel, het rook heerlijk en er waren 3 soorten t.w. spek, appel/rozijnen en neutraal, in een ommezien waren de schalen leeg, in de keuken werd er hard gewerkt om de vraag naar het heerlijks bij te kunnen houden. Na 3 rondes pannenkoeken was iedereen verzadigd en werd er nog gezellig meegezongen en sommigen waagden zelfs een dansje! Helaas komt aan alle gezelligheid ook weer een eind en na een afscheidswoord van één van de vrijwilligers ging iedereen weer naar huis, al met al een zeer geslaagde middag!

Greet Schrama

020-4976513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken