Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Winkelen in Schagen

img-20181126-wa0020jpg

Donderdag 22 november j.l. was een kille dag maar.... niet voor de gasten van onze afdeling die waren uitgenodigd om gezellig mee te gaan winkelen in Schagen! Rond 9 uur arriveerde de bus bij De Olm, iedereen zocht een plekje in de bus, veelal gingen de vrijwilligers al  naast hun gast zitten die zij de hele dag zouden begeleiden en de stemming zat er al vlot in! Rond 10.15 uur arriveerden wij in Schagen, daar stond de container met rolstoelen klaar en ook 2 Zwarte Pieten kwamen ons uitbundig begroeten! In het Makadocentrum was het plein helemaal ingericht voor de ontvangst van Zonnebloemgasten en er werd een kopje koffie geserveerd met een heerlijk stuk gebak, dit alles aangeboden door de winkeliersvereniging aldaar! Daarna werd er gewinkeld en de markt bezocht die iedere donderdag in Schagen is. Om 12 uur werden wij weer op het plein verwacht voor de lunch, prima verzorgd door Bistro Smul, de serveersters kwamen langs met koffie en thee, broodjes kroket en belegde broodjes met div. soorten vleeswaren en kaas. Na de lunch konden onze gasten nog verder winkelen en de vrijwilligers konden de gasten nog op wat lekkers trakteren, allen hadden wij 10 euro gekregen om iets te gebruiken! Rond 3 uur verzamelden wij weer bij de bus, allemaal met tassen vol! en werd de terugreis aanvaard. Zonder oponthoud kwamen wij om 4 uur aan in Zwanenburg waar onze chauffeurs klaarstonden om de gasten weer, moe maar voldaan, naar huis te brengen. We kunnen terugkijken op een heel gezellige dag!

Greet ten Wolde

Greet Schrama

020-4976513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken