Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winkelen in Schagen

img-20181126-wa0020jpg

Donderdag 22 november j.l. was een kille dag maar.... niet voor de gasten van onze afdeling die waren uitgenodigd om gezellig mee te gaan winkelen in Schagen! Rond 9 uur arriveerde de bus bij De Olm, iedereen zocht een plekje in de bus, veelal gingen de vrijwilligers al  naast hun gast zitten die zij de hele dag zouden begeleiden en de stemming zat er al vlot in! Rond 10.15 uur arriveerden wij in Schagen, daar stond de container met rolstoelen klaar en ook 2 Zwarte Pieten kwamen ons uitbundig begroeten! In het Makadocentrum was het plein helemaal ingericht voor de ontvangst van Zonnebloemgasten en er werd een kopje koffie geserveerd met een heerlijk stuk gebak, dit alles aangeboden door de winkeliersvereniging aldaar! Daarna werd er gewinkeld en de markt bezocht die iedere donderdag in Schagen is. Om 12 uur werden wij weer op het plein verwacht voor de lunch, prima verzorgd door Bistro Smul, de serveersters kwamen langs met koffie en thee, broodjes kroket en belegde broodjes met div. soorten vleeswaren en kaas. Na de lunch konden onze gasten nog verder winkelen en de vrijwilligers konden de gasten nog op wat lekkers trakteren, allen hadden wij 10 euro gekregen om iets te gebruiken! Rond 3 uur verzamelden wij weer bij de bus, allemaal met tassen vol! en werd de terugreis aanvaard. Zonder oponthoud kwamen wij om 4 uur aan in Zwanenburg waar onze chauffeurs klaarstonden om de gasten weer, moe maar voldaan, naar huis te brengen. We kunnen terugkijken op een heel gezellige dag!

Greet ten Wolde

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken