Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstlunch Steigenberger Airport Hotel

img-20181219-wa0018jpg

Kerstlunch bij Steigenberger Airport Hotel met de Zonnebloem

Op 18 december jl. kwamen 238 Zonnebloemgasten bij het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam op Schiphol-Oost aan om te genieten van een heerlijke luxe kerstlunch.

Om 11.30 uur arriveerden de eerste gasten uit de regio Amstel & Meer bij het hotel. Daar werden zij hartelijk ontvangen door de Kerstman (Paul van Gorcum) en door de enthousiaste medewerkers van het hotel. Wat een hartverwarmende kerstsfeer! De gasten keken hun ogen uit.

Per tafel konden 10 gasten plaatsnemen en genieten van de versnaperingen die op tafel stonden, totdat iedereen zijn plaats had gevonden.

De gasten werden officieel verwelkomd door Erwin M. Bruyn, Area General Manager

De chef had een zeer speciaal menu voor ons samengesteld. Het ging van start met en cocktail van Hollandse garnalen, gevolgd door gestoofde rundersucade met jus, pompoencrème, pommes Duchesse, stoofpeer en honingwitlof. Tot slot werd er een fantastisch grand dessert geserveerd. Alle gerechten zagen er heerlijk uit en smaakte geweldig.

Tijdens deze kerstlunch traden de Amstel River Singers op. Zij zorgden met hun afwisselend kerstrepertoire, op steeds een andere plek in de zaal, voor nog meer sfeer. De gasten genoten van deze fijne middag waar rond 14.30 uur een einde aan kwam.

Het vervoer kwam voorrijden en zo werden de gasten weer keurig naar huis gebracht.

Deze middag, inclusief het vervoer van de gasten, werd volledig verzorgd door het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam in samenwerking met een aantal relaties: Makro, Season Flowers, De Beeldredacteur en Bazelmans.

Het enthousiasme, de warmte en de gastvrijheid van een ieder hebben ons zeer geraakt.

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken