Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstlunch Steigenberger Airport Hotel

img-20181219-wa0018jpg

Kerstlunch bij Steigenberger Airport Hotel met de Zonnebloem

Op 18 december jl. kwamen 238 Zonnebloemgasten bij het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam op Schiphol-Oost aan om te genieten van een heerlijke luxe kerstlunch.

Om 11.30 uur arriveerden de eerste gasten uit de regio Amstel & Meer bij het hotel. Daar werden zij hartelijk ontvangen door de Kerstman (Paul van Gorcum) en door de enthousiaste medewerkers van het hotel. Wat een hartverwarmende kerstsfeer! De gasten keken hun ogen uit.

Per tafel konden 10 gasten plaatsnemen en genieten van de versnaperingen die op tafel stonden, totdat iedereen zijn plaats had gevonden.

De gasten werden officieel verwelkomd door Erwin M. Bruyn, Area General Manager

De chef had een zeer speciaal menu voor ons samengesteld. Het ging van start met en cocktail van Hollandse garnalen, gevolgd door gestoofde rundersucade met jus, pompoencrème, pommes Duchesse, stoofpeer en honingwitlof. Tot slot werd er een fantastisch grand dessert geserveerd. Alle gerechten zagen er heerlijk uit en smaakte geweldig.

Tijdens deze kerstlunch traden de Amstel River Singers op. Zij zorgden met hun afwisselend kerstrepertoire, op steeds een andere plek in de zaal, voor nog meer sfeer. De gasten genoten van deze fijne middag waar rond 14.30 uur een einde aan kwam.

Het vervoer kwam voorrijden en zo werden de gasten weer keurig naar huis gebracht.

Deze middag, inclusief het vervoer van de gasten, werd volledig verzorgd door het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam in samenwerking met een aantal relaties: Makro, Season Flowers, De Beeldredacteur en Bazelmans.

Het enthousiasme, de warmte en de gastvrijheid van een ieder hebben ons zeer geraakt.

Greet Schrama

020-4976513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken