Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstshoppen bij Global Garden

20181218111249resizedjpg

Op dinsdag 18 december omstreeks 10 uur stonden 3 vrijwilligers in de startblokken om samen met 3 gasten te gaan genieten van de Kerstshow in Tuincentrum Global Garden. Zij hebben daar een gezellig tuincafé dus het plan de campagne was......éérst koffie met wat lekkers, we werden daarin ietjes vertraagd omdat we langs een pad moesten met de prachtigste orchideeën, de ohs en ahs waren niet van de lucht, maar dan toch aan de koffie met overheerlijk gebak erbij, dus voldoende energie opgedaan om de Kerstshow te gaan bekijken. Gelukkig was één van onze gasten zo slim geweest om achter een winkelwagentje te gaan lopen en dat was niet voor niets zoals al gauw zou blijken. Iedereen zag wel iets dat mee naar huis mocht en uiteindelijk was de kar volgestouwd met mooie Kersthebbedingetjes én planten! Global Garden maakt er ieder jaar weer een prachtig en feestelijk "spektakel" van, echt genieten dus en steeds zie je weer wat anders, eigenlijk moet je we wel 2x doorheen lopen, schitterend!

Ook dit jaar weer een mooi plekje voor het "perfecte plaatje" met elkaar, de foto was erg leuk, gewoon iemand vragen om voor ons door de knieeën te gaan, altijd een positieve reactie!

Lunchtijd....., gezellig met elkaar aan één tafel en de beroemde broodjes paling van Eveleens vonden gretig aftrek! De orchideeën waren zo prachtig dat er een paar mee naar huis gingen en ook - een beetje vreemd misschien - 2 sanseveria's oftewel vrouwentongen gingen mee huiswaarts, ook die zijn goed terecht gekomen. Het werd weer tijd om richting Zwanenburg te gaan en iedereen was dik tevreden over dit gezellig uitstapje! Volgend jaar weer!!!

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken