Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstviering

img-20181222-wa0010jpg

Onze jaarlijkse Kerstviering in de Olm

De laatste activiteit van 2018 (zoals alle voorgaande jaren) is onze traditionele Kerstviering,  de laatste jaren in De Olm te Zwanenburg. Deze viering werd op 22 december bezocht door ruim 50 gasten, de mooie kerstboom van de Olm en de door onze vrijwilligsters mooi gedekte tafels, met eigengemaakte kerststukjes, zorgden voor een warme sfeer in de zaal.

Een van onze gasten zei bij binnenkomst: o wat is het hier fijn! de hartelijke ontvangst, de mooie zaal, voor mij is het nu al Kerst!!!! Hiervoor doen onze vrijwilligers met veel inzet dit werk, samenzijn, er zijn voor elkaar, en dat niet alleen met Kerst.

Om half elf begon de mis, voorgegaan door Pastor Litjens, zoals elk jaar een mooi waardevol moment, met zang van het dames koor Pro Ecclesia die mooie kerstliedjes ten gehore brachten, onder leiding van dirigente Ingrid Prins en begeleid op de piano door Jan Kloosterhuis.

Na de mis blijven de gasten altijd  een uurtje na om met elkaar te genieten van koffie/thee met kerstbrood, daarna een kopje soep en heerlijk belegde broodjes, gewoon een uurtje aandacht voor elkaar en nagenieten, voordat de chauffeurs komen om een deel van onze gasten naar huis te brengen en de anderen op eigen gelegenheid huiswaarts gaan.

Dan wacht de (schone) taak voor de vrijwilligers om alles weer op te ruimen, waarna we nog even iets drinken met elkaar om vervolgens met een fijn gevoel naar huis te gaan.

Greet Schrama

020-4976513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken