Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering

img-20181222-wa0010jpg

Onze jaarlijkse Kerstviering in de Olm

De laatste activiteit van 2018 (zoals alle voorgaande jaren) is onze traditionele Kerstviering,  de laatste jaren in De Olm te Zwanenburg. Deze viering werd op 22 december bezocht door ruim 50 gasten, de mooie kerstboom van de Olm en de door onze vrijwilligsters mooi gedekte tafels, met eigengemaakte kerststukjes, zorgden voor een warme sfeer in de zaal.

Een van onze gasten zei bij binnenkomst: o wat is het hier fijn! de hartelijke ontvangst, de mooie zaal, voor mij is het nu al Kerst!!!! Hiervoor doen onze vrijwilligers met veel inzet dit werk, samenzijn, er zijn voor elkaar, en dat niet alleen met Kerst.

Om half elf begon de mis, voorgegaan door Pastor Litjens, zoals elk jaar een mooi waardevol moment, met zang van het dames koor Pro Ecclesia die mooie kerstliedjes ten gehore brachten, onder leiding van dirigente Ingrid Prins en begeleid op de piano door Jan Kloosterhuis.

Na de mis blijven de gasten altijd  een uurtje na om met elkaar te genieten van koffie/thee met kerstbrood, daarna een kopje soep en heerlijk belegde broodjes, gewoon een uurtje aandacht voor elkaar en nagenieten, voordat de chauffeurs komen om een deel van onze gasten naar huis te brengen en de anderen op eigen gelegenheid huiswaarts gaan.

Dan wacht de (schone) taak voor de vrijwilligers om alles weer op te ruimen, waarna we nog even iets drinken met elkaar om vervolgens met een fijn gevoel naar huis te gaan.

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken