Breng eens een zonnetje

4jpg

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt!

Woensdagmiddag 20 februari was er door onze afdeling een muzikale middag georganiseerd in de Olm onder het motto *breng eens een zonnetje* door Angelique & Rolf.

Achter een geimproviseerd toneel kwamen zij tevoorschijn in prachtige kleding en begonnen met een medley van gezellige meezingers van vroeger, er werd heerlijk meegezongen en geklapt!

Daarna werd er snel achter de coulissen omgekleed er werd er een prachtig lied uit de operette * die Lustige Witwe* gezongen, ook alweer in mooie bijpassende kleding! In de pauze werden de gasten op een drankje en lekkere hapjes getrakteerd, de advokaatjes waren niet aan te slepen.... en werd er even gezellig bijgepraat. Na de pauze zongen Rolf en Angelique ook nog eigen nummers en als afsluiter weer meezingliedjes. Het applaus was oorverdovend. Rolf en Angelique en hun geluidsman kregen een prachtige bos bloemen overhandigd als dank voor deze zeer geslaagde middag.

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken