Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Breng eens een zonnetje

4jpg

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt!

Woensdagmiddag 20 februari was er door onze afdeling een muzikale middag georganiseerd in de Olm onder het motto *breng eens een zonnetje* door Angelique & Rolf.

Achter een geimproviseerd toneel kwamen zij tevoorschijn in prachtige kleding en begonnen met een medley van gezellige meezingers van vroeger, er werd heerlijk meegezongen en geklapt!

Daarna werd er snel achter de coulissen omgekleed er werd er een prachtig lied uit de operette * die Lustige Witwe* gezongen, ook alweer in mooie bijpassende kleding! In de pauze werden de gasten op een drankje en lekkere hapjes getrakteerd, de advokaatjes waren niet aan te slepen.... en werd er even gezellig bijgepraat. Na de pauze zongen Rolf en Angelique ook nog eigen nummers en als afsluiter weer meezingliedjes. Het applaus was oorverdovend. Rolf en Angelique en hun geluidsman kregen een prachtige bos bloemen overhandigd als dank voor deze zeer geslaagde middag.

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken