Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NL Doet diner bij KPMG in Amstelveen

2019-03-15-203637jpg

NL Doet: oftewel...doe iets leuks/gezelligs voor een ander, deze slogan is ook opgepakt door KPMG Amstelveen en al vele jaren verzorgen zij een supergezellige avond mét diner voor Zonnebloemgasten uit onze regio. Op 15 maart vertrokken 5 vrijwilligers met 15 gasten vanuit Zwanenburg naar het prachtige KPMG gebouw in Amstelveen. De ontvangst was hartverwarmend, probleemloos parkeren, de jassen afgeven bij de dames van de garderobe, deze dames bleken later voor meerdere * taken * inzetbaar te zijn en alles op vrijwillige basis, daarna naar boven waar wij 3 gezellige tafels bij het raam toegewezen kregen. Aan iedere tafel zouden 1 of 2 medewerkers(sters) van KPMG plaatsnemen die ons dan wat meer * inside * informatie konden geven over KPMG maar vooral over hun betrokkenheid om dit diner te organiseren voor ouderen. Deze vrijwilligsters verzorgden ons ook met drankjes en later kwamer zij ook het diner uitserveren (én weer afruimen), petje af hoor! Er werd natuurlijk ook gespeecht en veel gelachen en wethouder Marijn van Ballegooijen (uit Amstelveen) bleek later toch best wel een * feestbeest * te zijn want, onder zijn leiding, werd er een polonaise door de hele zaal gehouden en zelfs rolstoelers werden vrolijk rondgezwierd! De Zwanenburgers lieten zich niet onbetuigd en zwierden lustig mee. De muziek en zang werden op deze avond verzorgd door medewerkers van KPMG en de liedjes werden probleemloos meegezongen. De stemming zat er goed in maar helaas...ook aan deze gezellige avond kwam een eind en werden wij verzocht in groepjes de zaal te verlaten om opstoppingen bij de lift te voorkomen. De mensen waren vrolijk en opgewekt en onder het zingen van onvervalste nederlandstalige liedjes stond eenieder rustig op zijn/haar beurt te wachten (ach, hier en daar een elleboogje haha). Daarna bleef het nog wat onrustig in de parkeergarage, lekker je stem testen en nog wat danspasjes doen, maar dan toch weer richting Zwanenburg. Het was een gezellige en prima verzorgde avond!

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken