Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoekenmiddag

Voor de 10e maal pannenkoeken in "Het Gemaal van Halfweg"

Maandag zeven oktober was het weer pannenkoeken dag in "Het Gemaal" georganiseerd door de vrijwilligers van de Zonnebloem. Het was de tiende keer dat we dat mochten vieren in Het Gemaal van Halfweg dat mooi versierd was met slingers en ballonnen. Ook de tafels waren gezellig gedekt met mooie bloemen en leuke servetten. De gasten kwamen allemaal op tijd dus werd er lekkere koffie of thee geserveerd en daar hoorde natuurlijk gebak bij waar de vrijwilligers weer hun best voor hadden gedaan. Iedereen werd getrakteerd op een lekker stuk appeltaart met slagroom. Na nog een tweede rondje koffie of thee kon je de pannenkoeken al ruiken, want dat bakken ging ook goed. De gasten konden kiezen uit spekpannekoeken, appelrozijn of naturel. Nou de spekpannekoek gingen het eerste op, zo lekker waren ze. Dus er werd gauw een tweede ronde geserveerd, iedereen zat te smullen en gezellig te kletsen met elkaar. Na twee of drie pannenkoeken begin je wel aardig vol te zitten, dus konden de vrijwilligers de tafels weer afruimen. Toen dat klaar was werd er omdat het feest was nog een lekker toetje geserveerd wat ook weer heerlijk smaakte. Na nog een dankwoordje van de voorzitster zat het etentje er weer op en gingen de gasten voldaan naar huis.

door Greet ten Wolde.

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken