Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligers en oudste gasten

Vrijwilligers in het zonnetje samen met de oudste gasten.

Op 27 September J.L. werden alle vrijwilligers inclusief chauffeurs uitgenodigd om naar Het Gemaal te komen voor een hapje en een drankje om gezellig samen te zijn met tevens dertig gasten. De reden was dat de Zonnebloem tien jaar gebruik mag maken van Het Gemaal en dat vinden de vrijwilligers en de gasten geweldig. Bijna alle genodigden waren gekomen. Toen ze allemaal een plekje hadden gevonden werden ze heerlijk verwend met een borreltje en lekkere hapjes. Er werd ook veel advocaat met slagroom genuttigd. Om kwart voor 5 werd er een rondje door het Gemaal voorgesteld en tevens een demonstratie in Het Gemaal in werking gezet. Het Gemaal werkt weer perfect na al de restauratie werkzaamheden die de vrijwilligers gedaan hebben dus was weer als van ouds. Toen iedereen weer een plekje had gevonden werd het warm en koud buffet binnengebracht en keurig neergezet en konden de gasten en vrijwilligers allemaal toetasten en iedereen zat er heerlijk van te smullen. Na het buffet kon iedereen nog een kopje koffie of thee drinken en zo tegen half acht werden sommige gasten weer opgehaald en gingen de andere gasten huiswaarts. Voor de vrijwilligers ook heerlijk want ze hoefde geen werkzaamheden te verrichten want het werd allemaal geregeld door de catering en vrijwilligers van Het Gemaal wat uitstekend beviel en we kunnen ze terug kijken op een heel geslaagde dag.

door Greet ten Wolde

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken