Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Orchideeënhoeve

20191211121608jpg

Met de bus naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

Woensdag 11 december 2019 met gasten van onze afdeling Halfweg/Zwanenburg met de bus naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest gegaan. Een heel gezellige dag en het beloofde mooi weer te worden. De bus stond helaas in de file vanwege een ongeluk en kwam veel later bij de Olm aan wat jammer was, want daardoor vertrokken we ook later dan gepland. Gelukkig mochten we bij de Olm naar binnen om te wachten op de bus.

De rit naar Luttelgeest verliep prima, in de Hoeve werden we verwelkomt met koffie en thee met lekkere gebak en daar waren we wel even aan toe. Voordat we allemaal naar de mooie bloemen gingen kijken, kwam er nog een mededeling dat de lunch een uur later zou worden gehouden en zo doende konden we op gemak alles gaan bekijken, nou en dat was fantastisch. Geweldig mooie Orchideeën in allerhande kleuren. Verder waren er mooie vlinders te bewonderen, er werden veel foto’s gemaakt vanwege de kerst sfeer. Maar de tijd gaat snel als je het naar je zin hebt dus moesten we terug naar het restaurant voor de lunch, ook dat smaakte allemaal heerlijk. Als je zin had kon je na de lunch ook nog even naar de andere afdelingen om bijv. cadeaus te kopen voor de kerst want daar was ook van alles te koop.

Om 3 uur moesten we weer bij de bus zijn en toen we allemaal ons plekje hadden gevonden vertrokken we weer naar Zwanenburg en dat ging allemaal prima zonder files. Tegen half 5 arriveerden we weer bij de Olm waar de chauffeurs al stonden te wachten om hun gasten weer naar huis te brengen. We kunnen  terugkijken op een zeer geslaagde en mooie dag.

Door Greet ten Wolde

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken