Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstlunch Steigenberger Airport Hotel, 16 december 2019

20191216122151-2jpg

Kerstlunch aangeboden door het Steigenberger Airport Hotel in Amsterdam voor ca 300 gasten op 16 december 2019

Wat een geweldige ervaring! Met bijna 300 gasten van diverse Zonnebloem afdelingen uit onze regio gingen we per bus naar dit prachtige hotel. 
Aangekomen daar werden we allerhartelijks ontvangen door de directeur en zijn medewerkers. Uit de bus werden de gasten begeleid naar de mooie eetzaal waar prachtig gedekte tafels voor ons klaarstonden.
Glaasje champagne, lekker voorgerecht met vis, heel mals hoofdgerecht en geweldig toetje. 

Met de piano en een mooi koor -dat steeds weer van kleding wisselde- speelde de pianist en zong het koor kerstliedjes.

Als afsluiting nog een koffie of thee met lekkers er bij. Daarna weer door als die geweldige medewerkers begeleid richting uitgang. Maar niet zonder ook nog een doosje bonbons en een glimlach van ieder te hebben gehad.

Steigenberger Hotel, hartelijk dank namens ons allen!

 

 

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken