Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

En weer is het lente!

zonnebloemplantjejpg

Inmiddels al weer een jaar geleden hoorden we dat er een virus met de naam Corona in China was opgedoken maar, het was ver van ons eigen land, dus bang hoefden we niet te zijn, Helaas... ineens onverwachts werden er ook in ons land mensen ziek en greep het virus om zich heen. Er moest iets gebeuren om het te stoppen! En zo kwamen wij in een lock-down terecht en dachten we met zijn allen even een paar weken alles stil te leggen. Zodra het virus weer weg is kunnen we weer starten met onze gezellige Zonnebloem activiteiten.

Maar wat hebben we ons vergist! het is nu al drie maanden 2021 en nog zijn we weinig verder gekomen. Na de persconferentie van 23 maart j.l. is er weinig veranderd, nog steeds mogen we bijna niets. We kunnen elkaar niet ontmoeten zoals we graag zouden willen.

Aan de vrijwilligers ligt het niet, wij hebben een gezellig programma klaar liggen en elke keer als er een persconferentie komt blijven we hopen op meer vrijheid, helaas zit dat er nog altijd niet in!

Inmiddels hebben wel veel ouderen onder ons hun eerste vaccinatie gekregen en sommigen al hun tweede. Het wordt zo wel iets veiliger om een beetje in de buurt van elkaar te komen. Al blijft voorzichtig zijn nog even nodig tot iedereen gevaccineerd is. We kunnen elkaar namelijk nog steeds besmetten.

De vrijwilligers en het bestuur proberen het contact met elkaar via mail, telefoon en whattsapp te onderhouden. Zo kwam het idee om een voorjaarsplantje bij onze gasten te brengen, even een klein gebaar om te laten weten dat wij onze gasten niet vergeten!

Veel gasten gaven aan dat ze het wel moeilijk hebben, men voelt zich eenzaam en opgesloten en missen veel speciale mementjes.

We kijken uit naar de komende maanden waarin we hopen weer met kleine activiteiten te kunnen beginnen en.... we blijven positief!

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken