Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

4/5 mei Zonnebloem/Rotary

20210430123733jpg

 De vrijwilligers van de Zonnebloem Zwanenburg/Halfweg hebben door de coronaregels, waardoor we bijna niets kunnen en mogen doen, onze gasten na een jaar van veel thuis zijn en binnen zitten al een aantal keren hartelijk mogen verrassen. Helaas is dit geheel anders dan dat er normaal op ons programma staan maar, het wordt net zo gewaardeerd!

Omdat we iedere keer een momentje aan de deur komen en een kleine verrassing brengen, zoveel blije gezichten zien en positieve reacties krijgen, blijven wij gemotiveerd om alweer na te denken over een volgende actie.

Deze keer werd bedacht iets te doen rond 5 mei bevrijdingsdag, omdat het uitgestelde bevrijdingsdiner van 75 jaar vrijheid van vorig jaar afgeblazen moest worden.

Dit hadden wij al helemaal voorbereid samen met de mensen van Rotary Zwanenburg/Halfweg. Aan het begin van dit jaar werd al snel duidelijk dat ook dit jaar het niet door kon gaan. Zo kwamen wij op het idee om mede door een financiële bijdrage van de Rotary iets extra's voor onze gasten te doen.

Na even nadenken en een goede tip van één van onze vrijwilligers kwam de deuze op een Hollands blikje gevuld met stroopwafels en een mooie zonnebloemplant. Alles werd mooi ingepakt en zo konden wij weer op pad om onze gasten te verrassen.

We moeten nog even volhouden maar... er is licht aan het eind van de tunnel!

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken