Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Activiteiten november en december

20221207154928jpg

Het einde van 2022 hebben we afgesloten met een aantal gezellige activiteiten.

Het einde van 2022 hebben we afgesloten met een aantal gezellige activiteiten. Op 16 en 23 november zijn we met een aantal gasten met eigen auto’s van vrijwilligers naar tuincentrum Osdorp geweest, waar alles al gezellig in kerstsfeer was. Na de start met koffie en gebak hebben we lekker rond gewandeld, sommige gasten zittend in een rolstoel. Iedereen heeft genoten van al dat moois. Er zijn ook leuke dingen gekocht van een kersthuisje tot een kleine kerstboom.

Op 30 november was onze laatste weer goed bezochte kienmiddag van dit jaar. Natuurlijk in Sinterklaas sfeer met warme chocolade melk in de pauze en een mooie prijzen tafel.

Daarna hadden we op 7 december het optreden van Rolf en Angelique. Zij brachten een gezellige kerstsfeer in de huiskamer van het dorpshuis met een mix van Engelse Christmas Carols, Oud Hollandse Kerstliedjes en bekende Amerikaanse Kerstliedjes. Er waren 78 gasten waarvan de meesten mee gezongen hebben.

Op 17 december stond als laatste activiteit de Kerstviering in de kerk nog op onze agenda. Helaas bracht de ijzel roet in het eten. We durfden het niet aan om glibberend en glijdend met elkaar naar de kerk te gaan en hebben dit afgezegd.

Onze agenda voor 2023 is al gemaakt. We gaan ervoor om alles wat op de planning staat weer als vanouds het hele jaar door te laten gaan. En hopen er met gasten en vrijwilligers van te genieten.

 De vrijwilligers wensen u allemaal:
VEEL WARMTE LIEFDE EN LICHT in 2023

Marieke Ploeger

mploeger@kpnmail.nl
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken