Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fundrunner verzilvert bewegen

03-11-2014

Vandaag gaat de Fundrunner-app live in de Google Play Store. Met deze gratis app kan iedereen die buiten kilometers maakt (bijv. fietsen, wandelen, hardlopen) een donatie verdienen voor één van de deelnemende goede doelen.

Wanneer je de app download uit de Google Play Store en gaat gebruiken, dan levert elke kilometer meteen een leuk bedragje op. Maar, waarom is dat? Er zijn betrokken sponsoren zoals Weight Watchers, Zekur.nl, Kro/Microgids, Agu fietskleding, Denksport en Kiesgoed.nl die je per kilometer een vergoeding willen betalen. Dit in ruil voor een kort standaardbericht van jou op Facebook of Twitter. Wanneer bijvoorbeeld 1.000 van onze donateurs om de week Fundrunner gebruiken, dan levert dat al snel zo’n € 60.000 per jaar op. Daar kunnen wij een mooi project voor mensen met een lichamelijke handicap voor financieren. 

Goede doelen koppelen aan het bedrijfsleven

Initiatiefnemer Bert Merkenstein van Fundrunner: “Er is de afgelopen jaren een enorme toename in sportevenementen rondom goede doelen. Het leuke aan Fundrunner is dat je nu je dagelijkse sportactiviteiten van elk niveau kunt laten sponsoren, dus ook een stevige boswandeling, een mooie schaatstocht of een fietstocht naar de markt. Met Fundrunner laat je niet alleen je vrienden zien hoeveel je beweegt, maar ook hoeveel de bedrijfssponsor doneert aan het goede doel van jouw keuze.” 

Sport jij mee voor de Zonnebloem?

Wij zouden het enorm waarderen als jij via Fundrunner de Zonnebloem steunt. Fundrunner is voorlopig alleen te gebruiken met Androidtoestellen. De app zal begin 2015 ook voor de iPhone beschikbaar komen. 

>> Download de app