Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fanatieke Fundrunner? Win prijzen in mei!

07-05-2015

In mei is de Zonnebloem het goede doel van de maand bij Fundrunner. Daarom mogen we bijzondere prijzen verloten onder onze fanatieke Fundrunners. Haal jij met Fundrunner geld op voor de Zonnebloem? Dan maak je kans op onder meer een bijzonder dagje SAIL!

In totaal zijn er drie verschillende prijzen te winnen:

1. SAIL-IN 

Onder alle Fundrunners die in de maand mei meer dan 30 euro ophalen voor de Zonnebloem, verloten we één Zonnebloem SAIL IN-arrangement voor 2 personen in Amsterdam op 24 augustus 2015. Lees meer over dit bijzondere SAIL-arrangement

2. Fashioncheque 

Onder alle Fundrunners die in de maand mei meer dan 15 euro ophalen voor de Zonnebloem verloten we 4 Fashioncheques ter waarde van 50 euro. 

3. Denksport puzzelboek 

Onder alle Fundrunner die in de maand mei minimaal één keer geld ophalen voor de Zonnebloem verloten we 25 puzzelboekjes van Denksport. 

De spelregels: 

- De hele maand mei telt mee
- Op maandag 1 juni maken we de winnaars bekend
- De winnaars worden per e-mail door Fundrunner geïnformeerd