Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Er kan zoveel meer: crossen in een 4x4

01-06-2015

Als je denkt aan Tom Coronel, denk je aan auto’s, racen en snelheid. En… je grenzen verleggen! Dat is precies wat hij voor het tv-programma ‘Er kan zoveel meer’ deed. Samen met de 24-jarige Nicky ging hij off-road in een spectaculaire 4x4 rolstoel.

In ‘Er kan zoveel meer’ worden BN’ers uitgedaagd een dag de lichamelijke beperking aan te nemen van een Zonnebloemdeelnemer. Deze keer ging autocoureur Tom Coronel op pad met Nicky van de Koppel uit Werkendam. Nicky heeft een stofwisselingsziekte, waardoor hij minder energie heeft dan een gezond persoon. Toch probeert hij alles uit het leven te halen wat er in zit. 

Beperking 

Tom Coronel kan zich helemaal vinden in die gedachte. Ondanks de lichamelijke beperking die hij aangemeten krijgt – in de vorm van een verzwaard pak en een rolstoel – ziet hij de dag helemaal zitten. “Ik neem in principe elke uitdaging aan. Dus kom maar op.” 

“Laat je niet remmen!” 

Samen beleven ze een spectaculaire dag bij Event Center Beekse Bergen. Ze crossen rond in een speciale 4x4 ‘all terrain’ rolstoel, de ZOOM, en verkennen het onherbergzame terrein met een vierwielaangedreven Land Rover. “Dit voertuig kan echt alles”, concludeert Nicky. Tom reageert enthousiast: “En jij kan ook alles! Laat je niet remmen!” 

Uitzending gemist? 

Bekijk de aflevering terug via Kijk.