Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vaarseizoen 2022 start op 4 april

Het vaarseizoen 2022 met MPS de Zonnebloem zal op maandag 4 april van start gaan. Dit is iets later dan andere jaren. De reden daarvoor is de huidige lockdown en de komst van de Omikron-variant van corona.

Van eerdere lockdowns hebben we geleerd dat deze uiteindelijk vaak (veel) langer duren dan oorspronkelijk aangekondigd. Met de komst van de veel besmettelijkere Omikron-variant, is het risico opnieuw groot dat de lockdown-periode verlengd wordt. Daarnaast zien we dat sommige landen om ons heen inreisbeperkingen invoeren, soms zelfs met quarantaineplicht (Oostenrijk). Er zijn nu nog geen vaargasten voor de reizen ingedeeld. Door nu het besluit te nemen om de start van het vaarseizoen naar april te verschuiven, hoeven we hopelijk geen mensen teleur te stellen.