img-20220516-wa0040jpg

 

Onze afdeling bestaat uit 36 enthousiaste vrijwilligers waarvan 7 bestuursleden.

Bij ons gaat het er vooral om om met elkaar te  genieten van de mooie dingen in het leven. Voor mensen vanaf 18 jaar die een lichamelijke beperking hebben organiseren wij gezellige activiteiten, uitstapjes en brengen wij je een bezoekje als je daar behoefte aan hebt. Vooral het contact, een praatje, wat gezelligheid met elkaar is erg belangrijk.  Want, zeggen wij:  “zonder elkaar is iedereen alleen”.

Sinds 6 jaar zetten wij ons ook in voor Zonnebloem Jong. 

Zonnebloem Jong is de 'jongerentak' van de afdeling Anna Paulowna-Breezand en alleen voor inwoners van Anna Paulowna en Breezand. Ook jonge mensen, met een lichamelijke beperking hebben behoefte aan contact. Even praten over dat wat ze bezig houdt of gewoon even een zorgeloos gezellig samenzijn.

Meer informatie hierover kunt u ontvangen via een mailtje naar zonnebloemjong@hotmail.com.

Kijk rustig rond op onze website en zie bij de kopjes nieuws, activiteiten en ervaringen wat we gaan doen en wat we gedaan hebben. 

Heb je vragen, wil je graag bezoek en/of wil je gezellig met ons op stap, meld je dan ZELF aan en bel of neem contact met ons op via het contactformulier rechts boven aan deze website.

Belangrijk: je hoeft géén lid, of donateur te zijn om je bij onze gezellige vereniging aan te sluiten!

Doneren

Wil je ons mooie werk steunen dan kun je doneren op rekening:  NL78RABO0330676695 t.nv. NVZ.Pl.Afd. Anna Paulowna-Breezand

Vertrouwenspersoon: Tiny Weijers, tel: 0223-522268

  

Jolanda Wijnker

0223-522672
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken