Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

27 januari 2020

Wat was het weer gezellig maandag 27 januari! We waren met 14 personen, een grote groep!

25 januari 2020

We luiden het nieuwe Zonnebloemjaar 2020 in!

17 december 2019

Op 17 december hebben wij een feestconcert bijgewoond in het Concertgebouw in Amsterdam.

17 december 2019

Dinsdag 17 december , rustig weer en niet koud. Een mooie dag voor een leuk uitje en wel met een volle bus met goedgemutste gasten. Ze hadden er allemaal zin in. Om 10.40 uur stopte de chauffeur bij d

20 november 2019

Sinterklaas inkopen doen

18 november 2019

Ondanks dat dit altijd voor iedereen een drukke periode is, was de opkomst groot. Ik denk dat dit mede te maken heeft met het feit dat het vorig jaar, de eerste keer, ook zo gezellig was.

21 oktober 2019

Een gezellig samenzijn in het Wapen van Holland met een optreden van de multiculturele zanggroep "Flamboyant"

10 september 2019

Een verzorgde lunch cruise door de Blue Boat Company

4 september 2019

Tja... we hadden het al een tijdje geleden gepland en wat voor weer het ook zou zijn, we zouden het door laten gaan.

5 augustus 2019

Ook al is het vakantietijd, wat duidelijk was met de aan en afmeldingen, we gingen er weer op uit met Zonnebloem Jong 🌻 Maandag 5 augustus. Al was het met een klein groepje, het was erg gezellig!

27 juli 2019

Op een mooie zonnige zaterdag heerlijk rondrijden in een prachtige cabrio!

18 juli 2019

Pannekoeken eten

8 juli 2019

Een muzikale reis door de wereld

2 juli 2019

Samen met Zonnebloem Jong vieren we de zomer!

3 juni 2019

Vaartocht over de friese meren georganiseerd door regio de Noordkop.

7 mei 2019

Met de bus naar Luttelgeest

30 april 2019

Tocht langs de bloemenmozaieken

8 april 2019

Om vast in de Paasstemming te komen en te genieten van geuren en kleuren.

23 maart 2019

"Gewoon gewoon"

21 februari 2019

Uitgenodigd door Hoeve Engelenburg te Nieuwe Niedorp.

13 februari 2019

Toneeluitvoering in De Aap in Breezand

4 februari 2019

Tja.... en dan hebben we een stranduitje gepland, regent het de hele middag!!🌧🌨🌬🌬 Helaas!! We hebben het er nog even over gehad om het af te zeggen maar gelukkig hebben we dat niet gedaan 😄

19 januari 2019

We luiden het nieuwe Zonnebloemjaar in met de zangeressen Jet en Eef!

20 december 2018

Een mooie dag weg met de Zonnebloem

20 december 2018

Nederlands Philharmonisch Orkest

10 december 2018

Sinterklaas-dobbelmiddag

21 november 2018

Het loopt tegen de feestdagen dus tijd voor een gezellige winkelmiddag

14 november 2018

Speciaal voor de "heren"

30 oktober 2018

Met de bus naar het Nationaal Bureau in Breda

12 september 2018

Touren over het prachtige eiland Texel

29 augustus 2018

Pannekoek eten in de molen

6 augustus 2018

Naar het Zuiderzee Museum in Enkhuizen

28 juli 2018

Met de cabrio op pad!

4 juni 2018

Met de Zonnebloem Regio de Noordkop een vaartocht in het mooie Friesland.

7 mei 2018

Met de bus naar de grootste bloemenbollentuin van Nederland met als thema Romantiek.

30 april 2018

Genieten van de kleurenpracht in de polder.

16 april 2018

Maandag 16 april werd het 55 jarig jubileum van de Zonnebloem Anna Paulowna-Breezand gevierd in ‘Het Wapen van Holland’. Het werd een hele gezellige middag met het optreden van de cabaret groep ‘MAMS’

21 maart 2018

Alleen met de heren op stap!

29 januari 2018

De eerste Zonnebloemmiddag voor Zonnebloem jong.

27 januari 2018

Proosten op een nieuw Zonnebloemjaar!

22 november 2017

Week van de Zonnebloem

26 september 2017

Dieren bezoeken in de dierentuin van Amsterdam hoe ontzettend leuk is dat! U kunt met ons meegenieten van de foto's en het verslag.

6 september 2017

De inmiddels traditionele picknick was weer een groot succes!

22 juli 2017

Wieringen rondgereden worden in legendarische automobielen, is een kans van éénmaal per jaar.

14 juli 2017

Een bezoek aan het jaarlijks terugkerende Werelddansfestival in Schagen!

8 juli 2017

Oerhollandse pannekoeken in een oerhollandse molen!

8 juni 2017

Met een groepje mannen en één dame, met chauffeur Rob Alders en een bus van de Polder Residence, gingen wij een middagje uit naar ZABO Plant aan de Belkmerweg in ’t Zand.

6 juni 2017

Wat een prachtige middagen hebben we gehad. Een klein uitje verzorgd door Mary, Tiny, Annemiek en Ria. Zij zijn verschillende middagen met een aantal gasten door de bloeiende polder gereden.

2 maart 2017

Westfries Collectief brengt nostalgisch cabaret!

15 december 2016

Een heerlijk 3-gangen menu aangeboden door de Jumbo.

7 september 2016

Een stralende picknick van Zonnebloemafdeling Anna Paulowna-Breezand.

20 juni 2016

De weergoden hadden ons een klein beetje (lees: eigenlijk helemaal!) in de steek gelaten maar we vertrokken toch met een bus vol gasten richting Tuitjenhorn voor een middagje Blanckendaell Park.

6 juni 2016

Op 6 juni mochten we met de Museum Plus Bus mee naar het Rijksmuseum! Van onze afdeling mochten 6 gasten en 1 vrijwilliger mee. We vertrokken vanuit Schagen om 9.45 uur richting Amsterdam.

31 mei 2016

Een monument van maar liefst 126 kilometer. Leo en Janny Blank uit Wieringerwaard, die deze trip ontwikkeld hebben, nemen ons mee. We blijven in de buurt, maar de verrassingen zijn talloos.

2 mei 2016

Rondrit Bloemendagen op 2 en 3 mei 2016

25 april 2016

Maandag 25 april gingen we met dik 50 man/vrouw met de bus naar Camperduin, naar strandpaviljoen Struin.

12 april 2016

Op 12 april j.l. hebben we met een aantal gasten een “Van Gogh” workshop gehad in de Keesschuur in Anna Paulowna.

7 maart 2016

"Sprookjes bestaan" ... De heerlijke geur van de prachtige bloemen komt ons tegemoet zodra we de Lentetuin van Breezand binnen wandelen.

19 februari 2016

Op naar Circus Sijm met 5 vrijwilligers en 25 gasten van onze afdeling. Het was grandioos, een voorstelling met veel spectaculaire acts, muziek, dans en humor.

11 januari 2016

In het Wapen van Holland te Anna Paulowna luiden wij het nieuwe Zonnebloemjaar in met een geweldig optreden van cabaretduo De Polkadots.

30 november 2015

Komt Hij wel of komt Hij niet.... Een verrassingsprogramma van Michel Coenen.

9 november 2015

Tien jaar vrijwilliger bij onze afdeling Anna Paulowna-Breezand.

27 oktober 2015

Stamppottenbuffet verzorgd door leerlingen van de Praktijkschool, De Pijler in Den Helder.

28 september 2015

Met Ons Kunt U Zingen!

2 september 2015

Een gezellige picknick in de schuur en tuin bij mw. Ammerlaan.

21 augustus 2015

Met een klein gezelschap mochten wij bij Sail Amsterdam zijn.

1 augustus 2015

Zaterdag 1 augustus jl. was het rondom de Polder Residence, het luxe en liefdevolle seniorencomplex, een drukte van belang.

11 mei 2015

Rond elf uur vertrokken we met een gezellige groep richting Broek op Langedijk om een bezoek te brengen aan de Broekerveiling.

13 april 2015

Op 13 april jl. vieren wij het 25 jarig jubilem van To, maar helaas nemen wij ook afscheid van haar.

4 februari 2015

Woensdag 4 februari zijn we met een bus vol gasten en vrijwilligers op pad gegaan om de musical Soldaat van Oranje te gaan zien. Om half 11 vertrok de bus

31 januari 2015

Op zaterdagmiddag 31 januari had de Zonnebloem wederom de zaal van Keijzershoff gehuurd voor de jaarlijkse gezellige middag met een hapje, drankje, muziek en een lekkere maaltijd als afsluiting.

16 december 2014

16 December jl arriveerde 29 ouderen uit Anna Paulowna en Breezand met de bus bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De gehele middag stond een team van de ING ter beschikking om hen rond te leiden.

29 september 2014

Ongeveer 70 gasten en 20 vrijwilligers beleefden op een gewone maandagmiddag een paar heel gezellige uurtjes.

25 augustus 2014

Wat hebben we het weer gezellig gehad tijdens onze jaarlijks terugkerende picknick. Deze werd wederom gehouden bij mw. Ammerlaan aan de Molenvaart.

11 mei 2014

Dit stuk was speciaal voor de Zonnebloem geschreven en had een zeer goede cast w.o. Ron Brandsteder, Joke de Cruijff, Petra Berger en Arwin Kluft.

25 april 2014

Tot grote verrassing van 3 van onze vrijwilligers zijn zij het afgelopen jaar in het zonnetje gezet!

1 januari 0001

De eerste Zonnebloemmiddag voor Zonnebloem Jong.

Jolanda Wijnker

0223-522672
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk