Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Circus Sijm

Zonnebloem afdelingsnieuws

Met de afdeling Anna Paulowna-Breezand naar Circus Sijm. Artikel NHD d.d. 20 februari 2016

Broek op Langedijik, 250 gasten  van de Zonnebloem, van verschillende afdelingen uit de kop van Noord-Holland, zitten klaar voor de eerste voorstelling La Passione van Circus Sijm. Een middag vol acrobatiek, clowns, muziek en dans. Ook interactie met het publiek: de welbekende appel op het hoofd met pijl en boog en de pijl van cupido waren aanwezig. We hebben allemaal genoten. Het was goed verzorgd met koffie, thee, fris en een lekkere koek in de pauze.

 

Jolanda Wijnker

0223-522672
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bioscoopbezoek