Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

30 januari 2020

We beginnen het jaar met een gezellige bingo-middag, altijd leuk!

31 december 2019

Jaarverslag 2019

12 december 2019

Kerst-attentie 2019

19 november 2019

afscheid Aalt en Margriet

1 oktober 2019

De regio Reggestroom organiseert ook dit jaar weer een gezellige middag!

28 september 2019

Graag willen we onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet -> tijd voor feest!

11 september 2019

We vierden weer Zonnedag. Een dag om de gasten extra in het zonnetje te zetten!

10 juli 2019

Met de bus naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, dat wordt genieten!

6 maart 2019

Het nieuwe jaar begonnen we goed met een stamppotbuffet op 6 maart

18 januari 2019

70 jaar De Zonnebloem

19 september 2018

Zonnedag 2018 vierden we met een uitstapje naar Intratuin. Lekker winkelen en daarna genieten van en heerlijke high tea!

17 september 2018

Op 17 september hebben we helaas afscheid moeten nemen van 4 vrijwilligsters.

11 juli 2018

De jaarlijkse bustocht voerde ons dit jaar naar het prachtige Ootmarsum

8 juli 2018

Een op een activiteiten zijn er leuk. Zo heeft Diny, met hulp van Nicole, thuis een high tea georganiseerd voor een paar dames. Het ziet er heerlijk uit en de dames hebben allemaal genoten!

31 januari 2018

Gezellige bingo in de Zandstuve

27 oktober 2017

De Zonnebloemafdelingen Vriezenveen, Vroomshoop en Den Ham hebben, dankzij een royale subsidie van de Gemeente, met elkaar een gezellige middag georganiseerd in Het Punt

16 juni 2017

Het werd weer eens tijd om de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Den Ham in het zonnetje te zetten als dank voor hun inzet voor de Zonnebloem.

21 september 2016

We vierden deze Zonnedag bij De Tappenmars in Den Ham. We hadden een gezellige middag met een lekker hapje en drankje en muzikale omlijsting door de Eschrand Singers, echt leuk!

21 september 2016

Tijdens de Zonnedag, die we vierden op 21 september met een gezellige middag bij de Tappenmars, ontvingen alle gasten die niet aanwezig konden zijn een prachtig boeket.

11 september 2016

Gezellig een dag op pad met De Zonnebloem, altijd leuk! De bestemming is dit jaar het gevangenisdorp Veenhuizen!

11 september 2016

Hoera, we staan in de krant! Mooie reclame voor de Zonnebloem!

23 december 2015

Zonnebloemvrijwilligster Betsy Valk Vrijwilliger van het jaar!

8 december 2015

Tijdens de laatste vergadering van 2015 mochten we weer 3 vrijwilligers in het zonnetje zetten!

8 juli 2015

Op 8 juli hebben we een prachtige busreis naar Meppel en Staphorst gemaakt.

18 februari 2015

Met elkaar hebben we op 18 februari genoten van een heerlijke stamppotmaaltijd bij De Zandstuve. De opkomst was erg groot en zowel de gasten als de vrijwilligers lieten zich alles goed smaken.

9 februari 2015

Verslag: zie bij plaatje

11 december 2014

Duizenden belangstellenden hebben zaterdag het Historisch Schouwspel in het centrum van Den Ham bezocht. De bezoekers waanden zich in het jaar 1726 waarbij het dorp werd bezocht 'Heydenen'.

21 november 2014

Op 15 november hebben we een gezellige bingo-middag gehad bij De Tappenmars in Den Ham. We hebben genoten van de mooie locatie, de lekkere hapjes en de gezelligheid.

14 november 2014

Op 18 juni zijn we met de bus, via een prachtige route naar Garderen gereden om daar de zandsculpturen te bewonderen. Wat prachtig om te zien, het weer was top en het was een gezellige dag!

14 november 2014

We hebben Nationale Zonnedag gevierd in Lemelerveld, in de Willem Hendrik Zwart Hal en bloemkwekerij Huetink. Dhr. Huetink heeft verteld over het bedrijf en we hebben genoten van zang en muziek

27 oktober 2014

Met elkaar hebben we op 29 maart het 10-jarig jubileum van de afdeling Den Ham gevierd. Het was een groot succes! We hebben genoten van de voorstelling en het lekkere eten.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Antje Noeverman

06-15235510
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk