Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Start verkoop Zonnebloemloten

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem is weer gestart met de jaarlijkse loten verkoop actie.

Burgemeester Mak heeft 13 april het eerste boekje met 10 loten gekocht. Een mooie start van de lotenverkoop.

De Zonnebloem afdeling Deurne wil  graag onder de aandacht brengen wat er met de opbrengst van de loten gebeurt en waarom het zo belangrijk is voor de plaatselijke afdeling.

Als je “de Zonnebloem “zegt wordt vaak meteen gedacht aan de boot, maar de Zonnebloem doet veel meer. Onze vrijwilligers bezoeken mensen , organiseren leuke activiteiten en vakanties.

En nu is de Zonnebloem bezig auto,s  aan te schaffen, geschikt voor rolstoel en scootmobiel

Zo kunnen  mensen met een lichamelijke beperking  ook  een  dagje uit. Samen met de vrijwilligers wordt geprobeerd ook voor deze groep  mensen leuke uitstapjes te realiseren. Kleine groepjes met uitjes  naar eigen wens.  Samen naar het theater,  een terrasje pakken ,  winkelen,  een keertje terug naar waar ze zijn opgegroeid,  of de veranderingen in Deurne zien met een rondritje.

 Met de opbrengst van de loten  word dit autopark steeds verder uitgebreid .  De afdelingen kunnen deze auto’s huren om met hun gasten op pad te gaan.  Het streven is om op zoveel mogelijk plaatsen deze auto’s neer te zetten, zodat alle afdelingen er gebruik  van kunnen maken.

Daarnaast krijgt de afdeling een deel van de opbrengst van de  eigen  lotenverkoop. Met dat geld kunnen we onze gasten weer een leuke middag bezorgen  en de kosten laag houden. In deze tijd van bezuinigingen is dat hard nodig. Daarom vragen wij: steun ons door  onze loten te kopen

 De opbrengst komt ten goede aan de mensen in de gemeente Deurne.  Zij krijgen een gezellige middag of een leuk uitstapje.  Dank zij de opbrengst van de  loten.

 Voor informatie  kunt U kijken op www.zonnebloem.nl/deurne

Annemarie van Ooij

06-10521697
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?