Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rabobankclubkascampagne

Zonnebloem afdelingsnieuws

Voor het eerst neemt de Zonnebloem Deurne deel aan de Raboclubkascampagne.

Van 6 april tot 30 april 2017 kunnen de leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete club.

Hiervoor ontvangt u van de Rabobank een uitnodiging en code om te stemmen.

Laat u stem niet verloren gaan en stem op:

Zonnebloem afdeling Deurne

De Zonnebloem zal de opbrengst besteden aan een busreis met rolstoellift zodat ook alle gasten met een beperking mee kunnen met deze reis.

Geef dit stemadvies alstublieft  ook door aan uw kinderen, vrienden en bekenden in uw omgeving zodat we een mooie opbrengst ontvangen uit deze actie.

De Zonnebloem is voor alle mensen van 18 tot heel  oud met een lichamelijke beperking en zorgt door het organiseren van diverse activiteiten voor de leuke dingen in het leven .

Stem op Zonnebloem Deurne en lever een bijdrage aan onze Deurnese samenleving

Ook kunt u ons direct sponsoren door een bijdrage te storten op rekening  NL82RABO0170806170

Bestuur Zonnebloem Deurne                                     

 

Annemarie van Ooij

06-10521697
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?