Zonnebloemauto Lelystad

Ook in Lelystad is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van de Zonnebloemauto vindt plaats vanuit woonzorgcentrum Hanzeborg aan Koningsbergenstraat 201A in Lelystad. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.

 Reserveer de Zonnebloemauto

Meer informatie button

 
 
 
 
 
 
 
 

Voor welke rolstoelen en scootmobielen? 

Op deze locatie is een aangepaste Toyota ProAce te huur. Deze auto is voorzien van een verlaagde vloer tot de tweede zitrij. De auto heeft, naast de plaats voor de rolstoel of scootmobiel, 4 zitplaatsen. Achterin zijn twee zitplaatsen met een ruimte ertussen voor de rolstoel of een scootmobiel. De breedte tussen de twee stoelen van de tweede zitrij is 58,5 cm. Deze ruimte is voldoende voor de meest gangbare handbewogen rolstoelen en scootmobielen. Heb je een wat groter model rolstoel of scootmobiel, neem dan contact op met Welzorg. Zij kunnen je adviseren.
 
Let op: als je een scootmobiel wilt meenemen, dan mag je daar tijdens het vervoer niet op blijven zitten. Je moet dan plaats nemen op een passagiersstoel in de auto.

Afmetingen:

  • Breedte oprijplaat en bodemverlaging in auto: 82 cm
  • Hoogte ingang auto: 138 cm
  • Interieurhoogte: 139,5 cm
  • Breedte tussen de twee stoelen van de tweede zitrij: 58,5 centimeter
  • Lengte bodemverlaging: 152 cm (totaal), 131 cm vanaf binnenzijde stoelen tweede zitrij

 

 

 

Inrijden van de Toyota ProAce met een rolstoel

Uitrijden Toyota ProAce met een rolstoel

Inrijden van de Toyota ProAce met een scootmobiel

Uitrijden Toyota ProAce met een scootmobiel