dsc1940jpg

Renkum/Heelsum is een bloeiende afdeling van “De Zonnebloem” met ongeveer 50 vrijwilligers en  zo´n 85 deelnemers. Daarmee zijn wij een begrip in onze dorpen.

Onze vrijwilligers doen er van alles aan om het de gasten (of deelnemers) naar de zin te maken. Regelmatige bezoekjes zijn de basis en de inschrijving voor deelname aan een van de georganiseerde activiteiten kan altijd op groot enthousiasme rekenen. 

We hebben een actief bestuur, dat veel organiseert en leuke uitstapjes plant. De afgelopen jaren kunnen we terugkijken op een groot aantal geslaagde excursies en activiteiten. Zo is de bootreis een begrip geworden en ook de jaarlijkse bos zonnebloemen behoort inmiddels tot de tradities.

Voor vrijwilligers is het zonnebloemwerk een dankbare inspanning en voor onze deelnemers is het contact met de vrijwilligers een plezierige afwisseling in het dagelijks leven, zeker als de zaken fysiek wat minder makkelijk gaan.

Om onze afdeling gezond en bloeiend te houden is de inspanning van al onze vrijwilligers essentieel. Daarnaast zijn we blij, dat we gulle sponsors en veel verkopers en kopers van Zonnebloemloten in onze omgeving hebben, die ervoor zorgen, dat we ook financieel gezond zijn en onze activiteinen kunnen organiseren.  

Natuurlijk kunnen we altijd ondersteuning (in menskracht en financieel) gebruiken. Het bestuur prijst zich gelukkig met de  betrokkenheid van zo veel mensen. Op de website van De Zonnebloem vindt u veel algemene informatie en als u meer wilt weten van de plaatselijke afdeling, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met één van de leden van ons bestuur.

Als u aan de voorwaarden van onze doelgroep voldoet, dan bent u van harte welkom en ook als vrijwilliger schrijven wij u graag in!

 

Namens het bestuur van de afdeling Renkum/Heelsum,

Peter Hagelen, voorzitter

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk