Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

4 augustus 2020

De vroege ochtendzon scheen uitbundig  over  de volop bloeiende  zonnebloemen. Zo prachtig hebben we ze zelden gezien.

1 juli 2020

High Tea Thuis

23 juni 2020

Helaas, de geplande High Tea ging dus niet door, zoals zoveel activiteiten dit voorjaar. Schuldige? Het corona-virus. De oplossing: een HIGH TEA THUIS.

22 april 2020

Het was een gezellige drukte woensdagmiddag 22 april aan de Kerkweg in Heelsum.

11 maart 2020

Woensdag 11 maart gingen we voor het jaarlijkse vrijwilligersuitje naar Kasteel Doorwerth in Doorwerth.

7 februari 2020

9 Februari gingen wij naar het Drenths Museum, om 9 uur vertrokken wij met de MuseumPlusBus naar Assen.

14 januari 2020

Thea Fleur had een verrassing voor Wil Weteling tijdens de eerste vergadering in 2020. Haar jubileum van 10 jaar Zonnebloem mocht niet vergeten worden.

19 december 2019

Onze afdeling had het geluk ingeloot te worden voor een van de 50 Kerstdiners, die het bedrijf UPS beschikbaar had gesteld.

9 december 2019

Tijdens de algemene vergadering  op maandag 9 dec. jl. namen wij afscheid van Cor Weteling als bestuurslid Activiteiten.

19 november 2019

Dinsdag 19 november zijn we met 29 deelnemers en 18 vrijwilligers naar Duiven getogen om bij Intratuin de veelgeroemde kerstmarkt te bezoeken.

21 oktober 2019

Voor de tweede afdelingsvakantie van afd. Heelsum-Renkum stonden maandag 21 okt. tien gasten en zes vrijwilligers klaar met twee busjes voor vertrek naar De Lutte (Twente).

16 oktober 2019

De bingomiddag was voor veel van onze gasten in een nieuwe zaal, maar na een beetje wennen en een kopje koffie of thee met een plakje cake werd er gestart met het spel.

16 oktober 2019

Marleen Leever is 10 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem afdeling Heelsum Renkum.

11 september 2019

De buschauffeur kon niet boven het gezellige gekeuvel uitkomen toen we met ruim 40 gasten en vrijwilligers richting Scherpenzeel vertrokken om vandaar de “Oranje”tocht voort te zetten.

6 augustus 2019

Mooi weertje, zelfs een ongekende hittegolf, een beetje regen :  eens kijken hoe de Zonnebloemen er bij staan, want onze gasten verwachten weer een boeketje, zoals ieder jaar.

17 juli 2019

Woensdagmiddag 17 juli verzorgde de Stichting Muziektent Heelsum een meezingmiddag voor ouderen.

13 juni 2019

Op donderdag 13 juni gingen wij met een kleine zestig Zonnebloemers, deelnemers en begeleidende vrijwilligers van onze afdeling Heelsum-Renkum, van huis om van onze jaarlijkse boottocht te genieten.

14 mei 2019

Op 14 mei 2019 ging een grote groep deelnemers en vrijwilligers met eigen auto’s naar de verzamelplaats: ingang van het park in Schaarsbergen.

26 april 2019

Het heeft Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander behaagt Aty Valkhof-Schuurman te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

17 april 2019

Wandelen in de Heerlijkheid Hemmen.

13 maart 2019

Het jaarlijkse vrijwilligersuitje: Bezoek aan de Renkumse Molen en heerlijk uit-eten bij Montaza.

1 maart 2019

Ook kleinschalige activiteiten behoren tot het Zonnebloem-arsenaal van activiteiten. Zo hebben wij in Heelsum en Renkum een breiclubje dat eens per maand bij elkaar komt.

13 februari 2019

De tafeltjes in de Spreng waren weer een lust voor het oog en uitnodigend voor deze High tea-middag. De vrijwilligers droegen zelfs Engelse hoedjes. Voor meer foto's klik de link aan.

22 januari 2019

Tijdens de eerste vergadering van 2019 werden June Burke en Gert Kreggemeier in het "Zonnebloem"zonnetje gezet.

22 november 2018

Op veler verzoek zijn we dit jaar in winkelcentrum Kronenburg gaan "shoppen".

17 oktober 2018

Vandaag kwamen 54 deelnemende vrijwilligers + gasten bijeen op de parkeerplaats van Natuurcentrum Veluwe bij de Ginkelse Heide in Ede.

8 oktober 2018

Afdeling Heelsum/Renkum van maandag 8 t/m vrijdag 12 oktober 2018 ging met twee kleine busjes met 9 gasten en 6 vrijwilligers naar De Koekoeksklok, De Brunsting 18 in Beilen.

6 augustus 2018

Ondanks het droge weer had "boer" Dorresteijn toch nog een veldje zonnebloemen voor ons ter beschikking om uit te delen aan onze gasten.

18 juli 2018

Voor de bewoners van Het Beekdal en de Zonnebloemgasten werd door de Heelsumse Muziektent en het MIO-koor een meezingmiddag georganiseerd.

14 juni 2018

Op donderdag 14 juni namen 50 gasten en 10 vrijwilligers deel aan de jaarlijkse boottocht, ditmaal vanaf Wageningen naar Wijk bij Duurstede en weer terug.

2 mei 2018

Voorjaarswandeling In het Belmonte Arboretum in Wageningen. Tussen de hortensia's, de rododendrons en de rozen door. Met tot slot een uitgebreide lunch.

14 maart 2018

Woensdag 14 maart vond het jaarlijkse "vrijwilligersuitje" van de Zonnebloem afd Heelsum-Renkum plaats bij Natuurcentrum "de Beken".

7 maart 2018

Jannie Keukenkamp werd 7 maart in het zonnetje gezet en ontving de Gouden Speld van de Zonnebloem: 25 jaar vrijwilligster.

14 februari 2018

We hebben we met de Fam. Gelderman liedjes uit de oude doos gezongen. Als speciale gast werd wethouder Mevr Hermine v.d.Berg verwelkomd. Daarna aten we 3 soorten stamppotten. Een geslaagde morgen.

23 januari 2018

Traditiegetrouw werd het nieuwe jaar met een hapje en een drankje op de eerste vergadering in 2018 begroet.

23 januari 2018

Overhandiging gefotografeerd.

23 november 2017

Een gezellige winkelmiddag naar de kerstmarkt van de Intratuin in Duiven.

18 oktober 2017

Afgelopen woensdag18 Oktober hebben we weer genoten van de door de Zonnebloem georganiseerde Bingomiddag in het voormalig zorgcentrum Heidestein.

13 september 2017

Met maar liefst 49 gasten, waarvan er 29 in een rolstoel meegingen, hebben we een bezoek gebracht aan Burgers Zoo, dat mogelijk werd gemaakt door een grote bijdrage van de RABO-bank.

2 augustus 2017

Met 9 vrijwilligers hebben we woensdag 2 augustus zonnebloemen geplukt bij de Boschhoeve in Wolfheze.

5 juli 2017

Tijdens de vergadering van 5 juli 2017 werd Cor Weteling in het Zonnebloem-zonnetje gezet door onze voorzitter Peter Hagelen met de volgende toespraak en het opspelden van het 10-jaars-speldje:

14 juni 2017

53 gasten/deelnemers en 12 vrijwilligers gingen op reis voor een boottocht door en in de omgeving van de Biesbosch.

17 mei 2017

Een dagje uit met de Museum Plus Bus.

12 april 2017

Op 12 april hebben we gewandeld in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

15 maart 2017

31 vrijwilligers namen deel aan het jaarlijkse vrijwilligersuitje.

7 maart 2017

10 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem , en wat voor een !!

15 februari 2017

De jaarlijkse gastenlunch leverde weer een gezellig beeld op van muziek en stamppotten.

29 januari 2017

Marianne Rademaker voorzitter van de afdeling Heelsum-Renkum is opgevolgd door Peter Hagelen tijdens een geanimeerde vergadering.

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk