Zonnebloem Heelsum-Renkum 40 jaar

dsc9918jpg

Onze Zonnebloem afdeling bestaat dit jaar, in zijn huidige vorm, 40 jaar.

Dat is gevierd met een, door de jubileum commissie georganiseerde, feestelijke bijeenkomst, met een concert gegeven door de Shanty Zangers uit Ede en vervolgens een heerlijk diner voor alle deelnemers en vrijwilligers bij Restaurant Campman in Renkum.

Bij binnenkomst werd iedereen ontvangen door het bestuur en vervolgens werd iedereen die dat wilde, op de foto gezet voor een mooie herinneringsfoto. Daarna bracht de jubileumcommissie een ieder naar zijn plek waar koffie met een Zonnebloem-petitfour werd aangeboden.

Voorzitter Peter Hagelen heette iedereen welkom en vertelde nog wat over het ontstaan van onze afdeling in zijn  huidige vorm.

Vervolgens was er een geweldig optreden van de Shanty Zangers uit Ede, begeleid door een groot aantal van hun eigen muzikanten, die samen meeslepende en bekende liederen ten gehore brachten. Dat dit optreden in de smaak viel, bleek uit het enthousiasme van een ieder, doordat er volop werd meegezongen en meegeklapt.

Na dit optreden volgde het 3-gangen-diner. Heerlijke gerechten, beginnend met een soepje, vervolgens vlees, vis of vegetarisch, een Petit Grand Dessert, en afsluitend koffie, beschikbaar gesteld door Restaurant Campman.

De voorzitter sloot deze jubileumviering vervolgens af en iedereen keerde met een heel goed gevoel huiswaarts. Dit alles met veel dank aan de jubileumcommissie, die dit feest perfect georganiseerd had.

 Gerrit Straatman

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk