Muziekmiddag met Annet Nikamp

dsc23641jpg

Een muziekmiddag ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum van de Zonnebloem wordt geheel verzorgd door Annet Nikamp. De afdeling Renkum heeft de première.

Om 14.00 uur zijn we gestart met koffie en thee en uiteraard een lekker koekje. Annet loopt gezellig de zaal rond en maakt hier en daar een praatje met onze gasten, terwijl haar roadmanager het geluid in orde maakt en het scherm opzet.
Het openingswoord wordt gedaan door Gerrit Straatman.
Voor Annet Nikamp, de zangeres is deze middag de primeur.
De gasten krijgen muziek te horen door 75 jaar heen, zoals “Een karretje dat op de zandweg reed” en “De klok van Arnemuiden”.  .
Ook brengt zij een speciaal door haar geschreven lied voor de Zonnebloem op de melodie  van “Vrienden voor het leven”  van Danny de Munk.
Veel oude liedjes worden uit volle borst meegezongen. Iedereen kent nog “Rocking Billy” van Ria Valk en ook “De twee motten” van Dorus, maar dan in up-tempo. Na een geslaagde 1e helft is er om 15.15 pauze, met een lekker drankje en hapjes.
In de 2e helft worden ook modernere liedjes gezongen als “De Engelbewaarder” en dat gaat er ook goed in. De muziek gaat weer verder in de tijd. Daarbij zit de sfeer er goed in.
De voetjes gaan zelfs van de vloer. En er wordt gedanst en de polonaise gelopen. Al met al een geslaagde middag. Het laatste lied is weer het Zonnebloemlied. Tot slot verzorgt Gerrit Straatman het dankwoord. De bos bloemen zijn op z’n plaats.
Na een geslaagde middag en de ontvangst van een fotokaart en een pen als herinnering kan iedereen weer opgewekt naar  huis. 

Lia Mocking

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk