KWEK en SNACK lunch in de Beekdalhoeve

dsc1505jpg

Ruim voor twaalven was de Beekdalhoeve al vol gestroomd met Zonnebloemgasten, die weer wilden genieten van de Kwek en Snacklunch.

Begonnen werd met een kopje koffie of een drankje naar keuze om de stemming er wat in te krijgen. Gekwekt werd er zeker, even wachten op de snack, dus. 

De grote rechauds werden gevuld met frites , forse rundvleeskroketten en vegetarische kaas-rucola-kroketten. Voor ieder dus een keus. Netjes op volgorde van tafel ging men zijn bordje vullen, hier en daar geholpen door de vrijwilligers,  want de mayo of mosterd moest ook geschept worden. Ik geloof dat iedereen wel een keer extra is gaan halen.

Er was ruim voldoende, zelfs de ophalers van de gasten konden ook meegenieten. Tot een ieders verrassing nam Stella Kerkhoven op het laatst de microfoon om de organisatie en de keuken te danken voor deze heerlijke lunch, en iedereen viel haar bij getuige het daverende applaus. 

Jos van der Schaaf

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk