Bingo-middag in de Spreng

dsc05321jpg

“Bingo “ klonk het enthousiast meerdere malen op woensdag 18 oktober in de Spreng.

Ruim 30 gasten concentreerden zich op hun plankje, terwijl Aty en Marja hun cijfertjes de zaal inslingerden. Peter opende de middag, die vol verrassingen zat:

Bestuurslid Karin trakteerde ons bij de koffie  op cup-cakes,  een anonieme gast had aan ons allen een drankje en versnapering cadeau gedaan en een wederom anonieme weldoener stelde ter verloting een waardebon voor een etentje bij eetcafé Bender beschikbaar. Lootje 558 maakte dus iemand gelukkig. En al dat extra's viel in goede aarde. 

 In de pauze vertoonde onze hoffotograaf Jos een compilatie van foto’s , die tijdens het 40-jarig jubileumfeest en -diner genomen waren. Ieder kon zich,  de medetafelgenoten en het Edese Shantykoor  onder het genot van een blokje kaas, worst en een drankje terugzien.

Maar het ging om de bingo. En die was gezellig en geslaagd. De kreet “Bingo” viel menig maal en er was genoeg variatie aan prijzen.

Tot slot werd ons een “Kwek en Snack”- happening in het vooruitzicht gesteld, hetgeen enthousiast werd ontvangen. 

Jos van der Schaaf

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk