Zonnebloemen uitdelen

foto1-jpg

De vroege ochtendzon scheen uitbundig  over  de volop bloeiende  zonnebloemen. Zo prachtig hebben we ze zelden gezien.

De “plukploeg” stond al klaar om ze te oogsten en  had al snel de auto’s en de aanhanger vol.  Tussendoor stonden ze even model als “Zonneblommetje” : zie de link naar de foto's. De “bindploeg” kon zich daarna uitleven bij Marianne thuis om fraaie bosjes  te binden voor onze gasten.  Dat alles verliep in een fijne ontspannen sfeer met  een goed kop koffie en  een  heerlijke kom soep.

Daarna was het de beurt aan de vrijwilligers de bosjes uit te delen aan onze gasten, die ook weer  blij en verrast waren iets van de Zonnebloem in deze vreemde tijden te vernemen.  Het stond tenslotte niet voor niets op de kalender.  En of het in de smaak viel?  

Jos van der Schaaf

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk