Meezingmorgen met MIO

dsc8874jpg

Hebben we wel genoeg glaasjes advocaat? Nu het zo vol loopt met Beekdal-wandelaars, Zonnebloem-gasten en Huis-van-Renkumers en ook nog een aantal Heelsumse belangstellenden.

De opkomst onverwacht groot, een overvloedig zonnetje en een vrolijke sfeer, het kon niet beter bij de Meezingmorgen bij de Muziektent in Heelsum.  Fijn dat het ieder jaar weer kan plaatsvinden in de week van “onze” Vierdaagse.

Afwisselend zong het MIO-mannenkoor en soliste Saartje oude en vertrouwde liedjes uit onze jeugd onder leiding van Simon de Jong en met pianobegeleiding van zijn zoon. Er werd aardig meegezongen en daar hielp de geprinte tekst aan mee.  Saartje verraste ons met solo’s en bekende musical-liedjes. Dan konden we even op adem komen van Daar Bij Die Molen,  Te Kapren Varen of Dat Gaat Naar Den Bosch Toe. Ook zeemansliedjes zijn altijd welkom en als slotlied het alom geprezen Aan De Amsterdamse Grachten bracht zelfs de armen omhoog. Applaus voor  MIO, de leiding en het publiek.

De haastig ingevlogen tokkelroom kon als reserve blijven staan, want iedereen had zijn glaasje advocaat met slagroom gekregen en ervan genoten.  

Jos van der Schaaf

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk