Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kalenders uitdelen

dsc3368-verbeterdjpg

Langzamerhand begint het traditie te worden: de Zonnebloemkalender als eindejaarspresentje van de Zonnebloemafdeling Heelsum-Renkum.

Met plezier hebben de samenstellers Cor Weteling en “huisfotograaf” Jos van der Schaaf het weer voor elkaar gebokst het jaar in beeld te brengen, dit keer met wat meer sfeerbeelden uit de dorpen, want door corona konden minder activiteiten georganiseerd worden.  Maar al met al werd de kalender weer met enthousiasme ontvangen . Samen met een originele Rudolf-rendier-etuitje met een snoeperij en een welgemeende Kerst en Nieuwjaarswens vonden de kalenders hun weg naar de deelnemers en de vrijwilligers. Namens het bestuur dus voor iedereen een fijne Kerstmis en een gezellig en gezond 2022.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en
kijk uit naar
mooie prijzen!

Koop nu een lot

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk