Boottocht over de Rijn

dsc8718jpg

Dit jaar hebben zich de afdelingen Arnhem-Zuid, Velp, Ede en Oosterbeek bij ons aangesloten om de boottocht over de Rijn voor onze deelnemers te organiseren.

In de haven van Wageningen meldden zich al vroeg de eerste gasten om met het liftje naar de salon gebracht te worden. Stipt om 11 uur vertrok de boot richting de sluizen van Driel en Arnhem. Leuk om eens Parenco, de hoogtes bij Heveadorp en de woonboten van Arnhem van een andere kant te aanschouwen. En over de graffiti kun je van mening verschillen.

Ondertussen kwam de rijkelijke lunch via de dansvloer in ons midden en konden we langs twee kanten ons bordje vullen, met een kalkoen- of champignonragout gevuld pasteibakje als afsluiter. Vooral de overdadige visschotel en salades vonden veel aftrek.  Sommigen haalden zelfs een tweede maal.

Langzaamaan vond men op het bovendek de ons beloofde zon. Heerlijk toeven was het daar. Tegen 16 uur voeren we de Wageningse haven binnen , alwaar de ophalers al klaar stonden. Het was een voor sommigen vermoeiende dag, mede door de goede deelname. Maar het ging om de gezelligheid, en die was er zeker.  Speciale dank aan onze sponsoren die middels hun advertentie in het bootboekje dit weer mede hebben mogelijk gemaakt.

Jos van der Schaaf

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk