Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemplukactie

dsc2445jpg

Door het koude en natte voorjaar was het wat later dan vorige jaren, maar op 11 augustus was het dan zo ver.

Er stond een prachtig veld met bloeiende zonnebloemen op ons te wachten en het weer was ideaal.

Om 9 uur was een flinke delegatie zonnebloemvrijwilligers druk bezig in het veld vlak bij de Boschhoeve in Wolfheze om meer dan 1000 zonnebloemen te plukken.

Snel werden de geplukte bloemen naar de (voormalige) Jac. P. Thijsseschool gebracht. Hier mochten we van de grote ruimte gebruik maken en konden we de bloemen direct in het water zetten.

Opnieuw was een flinke groep vrijwilligers bezig met het samenstellen en binden van de boeketten.

In de middag werden de klaargemaakte boeketten door de vrijwilligers opgehaald en konden ze naar de gasten gebracht worden. Natuurlijk was er voor de  vrijwilligers zelf ook een boeket beschikbaar. Aan de reacties te horen waren de bloemen dit jaar van goede kwaliteit.  

Het is leuk om te melden, dat onze jaarlijkse plukactie navolging heeft gekregen. Onze buurafdelingen uit Wageningen, Oosterbeek en Doorwerth waren zo enthousiast over deze geste naar de gasten, dat zij dit jaar ook bloemen zijn komen plukken.  

Alle opbrengsten van deze plukacties gaan naar de Stichting Biotoopverbetering Zuid Veluwe, die onze bijdragen gebruiken voor het inzaaien van de akkerranden in de gemeente Renkum. De ingezaaide akkerranden leveren een mooie bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de natuur in onze gemeente.

Peter Hagelen

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk