Jubileum Marion van Holland 25 jaar !

dsc3328jpg

Het jubileum van Marion van Holland als vrijwilliger 25 jaar ( ja echt!) bij de Zonnebloem kon niet onopgemerkt voorbijgaan .

In plaats van tijdens een vergadering werd Marion thuis in de bloemetjes gezet door Marjan de Boer en kon Aty Valkhof namens het bestuur haar de gouden speld en oorkonde overhandigen. Een toespraakje van Gerrit Straatman maakte de felicitaties volledig. Daarin memoreerde hij dat Marion langdurige relaties opbouwde met de aan haar toevertrouwde gasten. Vaak werden en zijn dat goede vriendinnen van elkaar. Daarnaast verzorgt zij een aantal contactadressen en ging zij tweemaal mee met de regiovakantie. Ook ander vrijwilligerswerk heeft haar aandacht: de Voedselbank en Steen voor Steen. Zelf was Marion verbaasd dat zij inderdaad al 25 jaar “bij de Zonnebloem” was en dat we haar op de dag af: op 8 december, kwamen feliciteren. We zullen haar jubileum op een later tijdstip na Corona tijdens een vergadering nogmaals memoreren.

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk