Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubileum Marion van Holland 25 jaar !

dsc3328jpg

Het jubileum van Marion van Holland als vrijwilliger 25 jaar ( ja echt!) bij de Zonnebloem kon niet onopgemerkt voorbijgaan .

In plaats van tijdens een vergadering werd Marion thuis in de bloemetjes gezet door Marjan de Boer en kon Aty Valkhof namens het bestuur haar de gouden speld en oorkonde overhandigen. Een toespraakje van Gerrit Straatman maakte de felicitaties volledig. Daarin memoreerde hij dat Marion langdurige relaties opbouwde met de aan haar toevertrouwde gasten. Vaak werden en zijn dat goede vriendinnen van elkaar. Daarnaast verzorgt zij een aantal contactadressen en ging zij tweemaal mee met de regiovakantie. Ook ander vrijwilligerswerk heeft haar aandacht: de Voedselbank en Steen voor Steen. Zelf was Marion verbaasd dat zij inderdaad al 25 jaar “bij de Zonnebloem” was en dat we haar op de dag af: op 8 december, kwamen feliciteren. We zullen haar jubileum op een later tijdstip na Corona tijdens een vergadering nogmaals memoreren.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en
kijk uit naar
mooie prijzen!

Koop nu een lot

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk