Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bestuurslid bezoekwerk

Ons huidige bestuurslid bezoekwerk zal binnenkort haar functie neer leggen, reden waarom we op zoek zijn naar een enthousiaste vervanger.

Het bestuurslid bezoekwerk vervult een belangrijke en dankbare rol binnen de afdeling. Gelet op het ruime takenpakket worden deze werkzaamheden verricht in samenwerking met een 2e bestuurslid bezoekwerk t.w. Aty Valkhof.

De werkzaamheden bestaan o.m. uit

  • Het houden van intakegesprekken met mogelijke deelnemers en vrijwilligers.
  • Beoordeling of deelnemers tot de doelgroep van de Zonnebloem behoren.  
  • Het inschrijven van deelnemers en vrijwilligers in de administratie van de Zonnebloem.
  • Bekijken welke vrijwilliger een nieuwe deelnemer kan gaan bezoeken. 
  • Het contact houden met de vrijwilligers om het vrijwilligerswerk te evalueren. Belangstelling tonen voor hun werk.
  • Vertrouwenspersoon zijn.
  • Met het bestuur meedenken over het te voeren beleid. 

 Heb je belangstelling voor deze veelzijdige functie, neem dan contact op met de secretaris van onze afdeling

Gerrit Straatman, telefoonnummer 0655818065. 

 

 

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk