Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagje Mariahoeve

Zonnebloem afdeling

De Mariahoeve is een landgoed van 150 hectare, dat door de eigenaar 2 dagen in de week beschikbaar wordt gesteld voor De Zonnebloem.

Met 32 gasten en 12 vrijwilligers vertrokken we om 9.30 uur naar Leende. We werden daar ontvangen met koffie en een heerlijk stuk vlaai. Na een welkomstwoordje van de beheerder zijn we gaan wandelen.

Het is daar een prachtig gebied met diverse vennetjes. Na een heerlijke wandeling was het tijd voor een consumptie en werd er gezellig gebuurt (lees: gepraat). Tegen 13.00 uur hebben we geluncht. We hadden gekozen voor een high-tea en iedereen liet het zich goed smaken.

Na de lunch ging het buurten vrolijk verder en werd er weer een consumptie genuttigd. De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten was het 15.30 uur en moesten we weer richting Moergestel waar we om 16.30 uur arriveerden.

Het was zoals voorheen weer een geweldig leuke dag waar iedereen weer volop van genoten heeft!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk