Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

21 februari 2020

Het wordt al bijna een traditie om de vrijdag voor de carnaval worstenbroodjes te bakken.

19 februari 2020

In onze jaarvergadering hebben we gevierd dat Petra 30 jaar vrijwilligster is van de zonnebloem.

14 februari 2020

Een heerlijke middag gehad met een viertal gasten. Lekker kopje koffie met een verrukkelijk taartje van het huis.

13 februari 2020

Op 13-02-2020 zijn we met 6 mannen naar het Philipsmuseum geweest.

18 december 2019

Net als de voorafgaande jaren hebben we ook dit jaar een diner georganiseerd rond de kerst.

10 december 2019

Voor het derde jaar op een rij hebben we genoten van een high tea bij groenrijk Tilburg.

20 september 2019

Vandaag zijn we met een klein groepje gasten naar het circus Alexander in Oisterwijk geweest.

11 september 2019

Woensdag 11 september gingen we  met 6 gasten en 10 vrijwilligers met de duo fietsen van Stichting Rick een tocht fietsen van 35 km.

28 augustus 2019

Voor de 7de keer alweer waren wij, de Zonnebloem en 40 van onze gasten, weer van harte welkom bij B&B den Heijkant , Moergestel.

28 juli 2019

Dit jaar vonden voor de vijftiende keer, op het Vrijthof in Maastricht, de concerten van André Rieu plaats.

12 juli 2019

Vrijdag 12 juli waren we met 11 gasten uit genodigd door een bedrijf uit Helvoirt om mee te gaan naar de Beekse Bergen.

12 juni 2019

Woensdag 12 juni is de Zonnebloem van Moergestel met 25 personen wezen varen.

22 mei 2019

Op 22 mei hebben 2 vrijwilligers met 4 gasten dit Lenteconcert in de Concertzaal in Tilburg bezocht.

13 mei 2019

Voor de eerste keer organiseerde wij als afdeling Moergestel een 5-daagse vakantie voor onze gasten. Voor 7 Zonnebloemgasten en 7 verzorgenden/vrijwilligers reserveerden wij een accommodatie op de “Im

9 mei 2019

Tijdens de vergadering was er aandacht voor leuke, maar ook mindere leuke aankondigingen.

9 april 2019

Op dinsdag 9 april hebben we met een 12-tal gasten van de Zonnebloem een uitstapje gemaakt naar de Reuselhoeve te Moergestel.

7 maart 2019

Op donderdag 7 maart zijn twee vrijwilligers samen met 2 gasten een dagje naar Appeltern geweest. 

1 maart 2019

We hebben afgelopen vrijdag een gezellige middag gehad met 6 gasten van de Zonnebloem.

13 februari 2019

Op 13-02-2020 zijn we met 6 mannen naar het Philipsmuseum geweest.

18 december 2018

Al weer voor het vijfde jaar organiseren we als vrijwilligers het kerstdiner voor een aantal van onze gasten. Dit jaar op vier verschillende adressen in Moergestel bij vrijwilligers thuis.

5 december 2018

Dit jaar was er een record aantal inwoners van Moergestel en zelfs daar buiten, die hebben mee gedaan aan onze actie.

28 november 2018

Met 7 gasten en 4 vrijwilligers hebben we net zoals vorig jaar, de kerstmarkt bij Groenrijk in Tilburg bezocht.

14 november 2018

Op 14 november waren we met 17 vrijwilligers te gast bij het Zorgatelier Oisterwijk voor een work-shop 'tillen en verplaatsen'.

12 november 2018

In de week van 12 tot en met 16 november 2018 is in Oisterwijk weer de week van de vrijwilliger.

9 november 2018

Een voorstelling in den Boogaard te moergestel met allemaal krasse senioren die met veel genoegen het publiek laten genieten met zang en toneel.

23 oktober 2018

Een beetje een laat bericht, maar voor de zonnebloem zeker een hele mooie opsteker! Op 23 Oktober was het zover, de uitslag van de 'Hart voor uw club-actie' van de Rabobank!

3 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober zijn we met 8 gasten en 4 vrijwilligers naar de film "Bankier van het Verzet" geweest in de Kinepolis in Breda.

14 september 2018

Op vrijdagmiddag zijn enkele gasten en vrijwilligers een kopje koffie gaan drinken bij het Streekpark klein Oisterwijk.

8 augustus 2018

Ook dit jaar (al voor de 6de keer) waren we met de gasten van de Zonnebloem weer van harte welkom bij Bed and Breakfast den Heijkant voor onze jaarlijkse picknick.

18 juli 2018

Woensdag 18 juli is een van onze vrijwilligers samen met drie gasten naar de Herberg den Hemel in Hilvarenbeek geweest.

11 juli 2018

Woensdag 11 juli hebben we bij de zonnebloem de duofietsdag georganiseerd.

12 juni 2018

Op 12 juni 2018 hebben wij een dagje georganiseerd om de vrijwilligers van onze eigen afdeling te bedanken voor hun geleverde inspanning ten behoeve van de gasten van de Zonnebloem.

7 juni 2018

De Vuurhaard is een huis waar vluchtelingen tijdelijk een plek kunnen vinden. elke donderdag is het een eetcafé waar de gastvrijheid een belangrijke rol speelt.

23 mei 2018

Op 23 mei hebben we met 14 gasten en 6 vrijwilligers de H. Eik in Oirschot bezocht.

1 mei 2018

De Zonnebloemloterij 2018 is officieel van start gegaan.

17 april 2018

Op dinsdag 17 april zijn we met een kleine groepje van 4 gasten en 3 vrijwilligers met de auto naar Keukenhof gereden.

14 april 2018

De regionale vrijwilligersmiddag

21 maart 2018

Op woensdagmiddag 21 maart waren de gasten welkom bij een van de vrijwilligers thuis. Er werd flink geknutseld door de gasten. Elke gast ging met een mooi versierd vogelhuisje naar huis.

27 februari 2018

Tijdens de jaarvergadering op 27 februari werden er 2 jubilarissen in het zonnetje gezet.

9 februari 2018

Kleine activiteit, worstenbrood bakken in huiselijke sfeer.

18 januari 2018

Op donderdag 18 januari heeft de Zonnebloem Moergestel weer haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gevierd. Ook dit jaar zijn ze weer in Den Boogaard terechtgekomen.

19 december 2017

Dit jaar organiseerde de onze afdeling op 19 december voor de 4de keer de zogenaamde huiskamer kerstdiners.

5 december 2017

De Sinterklaasactie van de Zonnebloem, Zon in de Schoorsteen, is een heel groot succes geworden. Dit jaar hebben onze zonnebloempieten bijna 40 dorpsgenoten blij kunnen maken met een prachtig pakket

1 december 2017

Met een kleine 10-tal gasten hebben we op twee verschillende dagen een bezoek gebracht op de kerstmarkt bij intratuin Tilburg.

10 november 2017

Tijdens de Hart voor uw Club-avond maakte de Rabobank bekend welke bedragen de clubs verdiende voor het realiseren van hun vooraf opgegeven doelen.

12 september 2017

In 2017 mocht De Zonnebloem van een groep mensen uit Moergestel een flink bedrag ontvangen, waardoor een dag naar de Beekse Bergen mogelijk werd. Hiervoor Bedanken zij deze mensen héél hartelijk.

6 september 2017

Tijdens het bedrijfsuitje van Maassen & Partners nodigden de medewerkers van dit bedrijf 6 van onze gasten uit om met hen de Efteling te bezoeken.

23 augustus 2017

Dit jaar was een bijzonder jubileumjaar. Al 5 jaar op een rij mogen we de picknick houden bij de Familie Bierkens.

19 juni 2017

Jaarlijkse vrijwilligersdag met een fietstocht en een activiteit.

7 juni 2017

Woensdag 7 juni heeft de zonebloem afdeling Moergestel voor de derde keer de zogenaamde 'treintjesdag' georganiseerd!

18 januari 2017

woensdag 18 januari heeft de zonnebloem een nieuwjaarsreceptie gehouden. We mochten 85 gasten verwelkomen.

1 maart 2016

Aandacht voor een van onze jubilarissen tijdens een vrijwilligers-jaarvergadering.

15 oktober 2015

Op 15 oktober 2015 vierden we het 25- jarig jubileum van onze afdeling. De ruim 120 gasten werden via de rode loper, onder een boog van zonnebloemen door, ontvangen.

1 september 2015

Onze jaarlijkse fietstocht met een activiteit en aansluitend een etentje.

7 april 2015

De Mariahoeve is een landgoed van 150 hectare, dat door de eigenaar 2 dagen in de week beschikbaar wordt gesteld voor De Zonnebloem.

4 februari 2015

Impressie van onze jaarvergadering met een gezellige afsluiting!

15 december 2014

Dit jaar hebben we voor het eerst een kerstdiner georganiseerd bij een van de vrijwilligers thuis.

26 oktober 2014

Ter gelegenheid van het WieKentKunst-evenement 2014 met als thema ‘Moergestel Schoenendorp’

11 september 2014

Deze tocht laat je alle facetten van de boeiende Binnendieze zien. Varend door de smalle waterlopen kom je langs en onder de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch.

8 mei 2014

De zonnebloem afdeling Moergestel waren met onze gasten uitgenodigd op het gildefeest van het gilde St Catharina.

8 december 2013

Ook dit jaar hebben onze vrijwillgers weer een flink aantal mooie pakjes rond mogen brengen aan Moergestelnaren, die blij verrast waren. Hierbij heel mooi verslag van een de vrijwilligers.

31 oktober 2013

Op 31 oktober hebben we voor de eerste keer een muzikale middag georganiseerd op Stanislaus.

30 januari 2013

De jaarvergadering sluiten we altijd af met een gezellig en ontspannende activiteit.

15 januari 2013

Wij, de afdeling Moergestel hebben op 15 januari een nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd. Wij hadden daarvoor 80 gasten uitgenodigd, daarvan zijn er uiteindelijk 73 geweest.

Patricia Mols

06-23110368
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk